Pages

vineri, 17 noiembrie 2023

007: Road to a Million

 

     Un game show in care s-au bagat carute si inca niste carute de bani, dar care e mai obosit si mai trist decat mi-as fi putut vreodata inchipui.

      Conceptul e ca perechi de concurenti traverseaza lumea-n lung si-n lat, ajung in locuri in care James Bond a scris istorie cinematografica, si sunt pusi in fata unor probe. Daca raspund corect / rezolva corect, atunci merg mai departe in drumul catre milionul de pounds, daca nu, sunt out. Pe hartie, sunt fan. Pe vazutelea…

     Locatiile, recuzita folosita, inclusiv momentul zilei in care se filmeaza, Brian Cox, totul e pe barosaneala. Ceea ce n-ar fi deloc rau daca ar veni la pachet cu niscaiva adrenalina, agitatie, emotie. Dar show-ul e lent si aseptic. Personajele nu ies cu nimic in evidenta, povestile se simte ca le ies pe gura la comanda producatorilor. Intrebarile sunt aberant de usoare, ceea ce contrasteaza dureros cu toata desfasurarea de forte. Clar tine si de gust, si de obisnuinte, dar acest 007 imi pare doar un tool de mk care ma face sa ma reapuc de Amazing Race ca sa-mi dreg increderea ca se poate face televiziune misto.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu