joi, 15 noiembrie 2018

Box office Romania: 5 - 11 noiembrie 2018


     Total: 5.3m RON 
fata de saptamana trecuta: -13% (6.1m RON)
fata de saptamana echivalenta a anului trecut: +8% (4.9m RON)


     Top 3: 

Bohemian Rapsody(S2) 1.8m RON
Venom(S6) 437k RON
Smallfoot(S2) 437k RON

Vorbele bune despre biopicul lui Freddie au circulat peste tot si la a doua saptamana in cinematografe Bohemian Rapsody arata niste picioare excelente. Din cate aud si la a treia saptamana proiectiile se fac cu sala aproape plina. 3m RON in 2 saptamani si o distanta astronomica de restul titlurilor. Am avut record de premiere weekend-ul trecut, dar niciuna n-a prins podiumul. Asa se face ca la a 6-a saptamana in cinema Venom e inca acolo. Avengers nu prea mai au scapare, Venom a ajuns la 400k RON distanta de recordul incasarilor pe 2018 detinut de ei. In doua saptamani vom avea un nou lider.

     Premierele: 

Girl in the Spider's Web 414k RON
Elliot the Littlest Reindeer 352k RON
Overlord 215k RON
The Guilty 76k RON
Up and Away 39k RON
Thugs of Hindostan 19k RON
Alice T. 18k RON

     Din pacate singurul romanesc dintre premiere e si ultimul in ordinea incasarilor. The Guilty, preferatul meu, nu scoate nici el cu adevarat capul.

     Ce se lanseaza in w-end? 

Climax. Gaspar Noe, descris ca cea mai nebuna incursiune a regizorului in...
Fantastic Beasts: Crimes of Grindelwald. Partea a 2-a inteleg ca e mai intunecata si ca aseaza mizele si taberele pentru batalia finala.
Life Itself. Scris si regizat de Dan Fogelman, omul din spatele succesului urias de televiziune This is Us. Construit similar - povesti interconectate si multa emotie. Critica a primit filmul foarte rau (un scor de 19 pe meta vezi rar!), nici publicul nu a simtit aceeasi legatura emotionala (5.8 pe popular).
Morometii 2. Dupa premiere de gala, avanpremiere si proiectii speciale. Cu ropote de aplauze shareuite deja. Si in anul centenarului. Nu doar ca s-a creat un buzz, uneori usor fortat - vezi valiza, dar deja am senzatia ca filmul e un mare hit la public. Ceea ce n-are cum sa nu-l ajute. Romanii vor sa vada ce e de vazut, vor sa vada ce vad si altii, vor sa vada despre ce se va vorbi maine si poimaine. Fara discutie va fi cel mai bun incasator local pe 2018. Intrebarea e cat va strange. Nu in numar de spectatori, ci in bani. Estimarea mea: 2-3m RON la finalul circuitului in cinematografe.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig