miercuri, 22 martie 2017

Premiile Gopo - doua rautati dupa

     

     Nu am vazut filmele deci nu m-am uitat la gala deci ar trebui sa ma abtin de la comentarii. Dar, rautacios din fire, nu pot.  Doua rautati:


     #1 Marculescu facuse o anticronica de fashion in avans. Nu avea nimic pe lista despre sfarcuri la vedere. Imi imaginez deci ca Monica Barladeanu i-a luat pe toti prin surprindere. Disperarea, bat-o vina, atarna din ce in ce mai greu. O  fi dus-o Dichiseanu acasa cu o frumoasa limuzina Logan...
     #2 N-am inteles cine si cum ar trebui sa castige premiul publicului. Daca vorbim de incasarile obtinute de film (incasarile se masoara in RON, da? nu in numar de spectatori), atunci cum putem avea un premiu oferit pentru doua pelicule? Sunt numere formate din multe cifre deci imposibil sa iasa egalitate perfecta. Mediafax anunta in titlu ca Selfie69 a luat acest premiu (trage cu stapanul ei), iar in text nici nu aminteste de Doua lozuri. Pe facebook-ul lui Doua lozuri zice ca Doua lozuri a luat premiul, mucles despre vreo imparteala. Daca te uiti pe premiile gopo (site-ul oficial) vezi niste sume incasate de cele doua titluri. Daca te uiti pe cinemagia vezi alte sume care rastoarna ierarhia. Imi imaginez ca cifrele de gopo sunt via CNC, dar eu n-am gasit nici o cifra oficiala pe site-ul CNC... Tara mica, spectatori putini, orgolii mari.     Nu e prima data cand se face acest gen de compromis - dar tarasenia repetata nu e mai putin penibila. Adevarul e ca acest premiu n-ar trebui sa existe. Incasarile sunt incasari - le face publicul, asa cum e el, el scoate din buzunar aia 18ron. Premiile le dau membrii breslei. Asa cum e ea. 

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig