joi, 1 iunie 2017

Box office Romania: 22 -28 mai 2017

     
     Total: 5.74m RON

+31% fata de saptamana anterioara gratie lansarii POTC 5.

     Top 3:

Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales (s1) 2.97m RON
King Arthur: Legend of the Sword (s2) 743k RON
How to Be A Latin Lover (s2) 345k RON


Estimasem POTC 5-ul saptamana trecuta la 2.4m RON. A venit binisor peste, dovedind ca in Ro franciza si starul ei nu dau vreun semn de oboseala. In State treaba a scartait serios, dar international Piratii se simt suficient de bine ca sa urmeze si alte continuari. Regele Arthur a mers pe drumul lui, iar pentru mine o surpriza si la a 2-a saptamana in cinema este ocupantul locului 3 - tradus la noi, cred foarte inspirat, cu "Cum sa fii amantu' la femei?"

Alte lansari: The Other Side of Hope 14k RON, estimasem un 25k RON.

     Ce lansari urmeaza in weekend?

2 titluri cu potential insemnat la box office, dar si o mini-vacanta (1 iunie si 5 iunie sunt zile libere, cei de la stat au primit liber si pe 2 iunie) de care multi vor profita pornind la drum.

Wonder Woman. Warner si al sau univers DC se intregesc cu un film dedicat unei femei supererou. Pe vremurile Tele7abc serialul omonim se difuza si la noi. Vibe-ul e pozitiv - meta-ul e la momentul scrierii 79, votul popular pe imdb la 8.4. Dar personajul nu exista in mintea cinefilului roman, faptul ca ploua cu supereroi nonstop nu prea vad cum ar ajuta. Lovitura de gratie insa vine din consumul general care va avea o scadere dramatica. Estimarea mea: 460k RON.

Baywatch. Duduie internetul de la rosiile, pietrele si toate celelalte obiecte aruncate de critica si public in Baywatch. Dar vreti sa va spun ceva? Nici ca va conta. Brandul e puternic in Ro, cast-ul impinge foarte bine si din toate partile, iar potrivirea de gust - o comedie fara pretentii - si de sezon - intram in vara - e perfecta. Da, incasarile vor fi afectate dramatic si in cazul sau, dar presimt ca in saptamanile urmatoare va dovedi niste picioare excelente. Estimarea mea pentru lansare: 800k RON.




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig