joi, 26 octombrie 2017

Box office Romania: 16-22 octombrie 2017


    Total: 4.11m RON 

Iarasi o scadere (-5%) venita pe vremea frumoasa din w-end-ul trecut si in ciuda performantei peste asteptari a titlului cu potential comercial ridicat.

     Top 3:

Geostorm (s1) 1.4m RON
Blade Runner (s2) 545k RON
My Little Pony: The Movie (s2) 317k RON

Estimasem Geostorm aproape de milion, dar mi-a intrecut substantial asteptarile. O alta premiera a saptamanii Mother! incaseaza 182k RON - la jumatate fata de asteptarile mele.

     Ce se lanseaza in w-end?

Va fi unul din cele mai aglomerate si anticipate w-end-uri ale anului. Pe zona de Halloween aglomeratia e foarte mare, intra in cinematografe si blockbusterul Thor: Ragnarok, intra si un romanesc si un spaniol. Temperaturile vor fi jos - deci sunt toate motivele sa vedem o crestere masiva de incasari.

Thor: Ragnarok
Nu e nevoie de comentarii. Va termina in primele 10 titluri ca incasari in Ro. Vedem cat de sus. Estimarea mea pentru lansare: 2.4m RON.Jigsaw, Happy Death Day si The Little Vampire

Primul vine cu brand si e lansarea speciala de Halloween worldwide. Al doilea a mers foarte bine in State, dar in Ro va rula in conditii de avanpremiera. Ultimul e o animatie 3D cu personaj principal un vampir de 13 ani.
Estimarea mea pentru Jigsaw tinand cont de cifrele seriei in Ro si de timing: 700k RON.Que Dios nos perdone e un thriller spaniol, iar Capace o drama romaneasca cu Vlad Ivanov.

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig