vineri, 5 ianuarie 2018

NBA la inceput de 2018: who's the boss

   
     In doua nopti consecutive de la inceputul anului s-au jucat in NBA meciuri intre primele doua locuri din Est, respectiv Vest.

     In Est Celtics acasa n-au avut mult de furca cu Cavs. Rece ca gheata de la 3 (8 din 32), fara Thomas care nu joaca inca back to back, fara Love de la un punct incolo din cauza unei accidentari minore si cu LeBron "doar" 32 de minute in teren. S-a terminat 102-88. De tinut minte si ca inainte acestui meci Kyrie a lasat sa se inteleaga ca stia ca cei de la Cavs cautau sa-l transfere. Chestie care nu avea cum sa se intample fara ok-ul lui LeBron. Deci cererea lui Kyrie de transfer a fost un raspuns de tipul "daca voi nu ma vreti...". E un scenariu pe care LeBron n-a vrut sa-l comenteze semn ca macar ceva din el e adevarat... Prin aprilie cand se vor intalni in finala Estului - vor fi niste meciuri foarte tari intre Celtics si Cavs. Cum s-ar spune... pe dedesubt e mult bad blood intre cele doua echipe.

   
   
     In Vest Warriors fara Durant au mers la Rockets fara Harden. Echitabil, nu? Dar cu Steph pentru Warriors si CP3 pentru Rockets reveniti si-n forma. Desi are niste kilograme in plus, CP3 i-a invartit, ametit si trimis dupa seminte pe Warriors. De partea cealalta Steph si Klay au adunat impreuna 57 de puncte, iar Draymond Green a inregistrat al 21-lea triple double din cariera. Daca in Est s-a jucat batraneste, cu scrasnit de dinti, aici a fost o frenezie si un concurs de aruncari de la distanta. S-a terminat 124 pentru Warriors, 114 pentru Rockets. Si aici s-au ascutit bine cutitele pentru ce va urma in playoff.



     Raman la aceeasi parere de la startul sezonului - Celtics - Warriors va fi finala, Warriors vor lua titlul.

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig