joi, 22 februarie 2018

Dirty Money: Hard Nox


     Docu series despre lacomia corporatiilor sub sigla Netflix. Am vazut primul episod si mi-a fost de ajuns. Va spun de ce.


     Hard Nox este despre Volkswagen si scandalul emisiilor poluante. Nimic din ce vezi si auzi vreme de 75 de minute in acest episod nu e insa nou sub soare. Nu sunt cel mai informat om din lume, dar asta a fost genul de scandal pe care nu l-am putut ocoli. Au curs articolele luni la rand in publicatiile straine mari. Si doar citind titlurile si am aflat ce si cum. Asa ca documentarul vine tarziu si are un aer nesuferit redundant. Nicio informatie noua, nicio perspectiva proaspata. E lenes si pentru lenesi. In plus, sa incepi si sa inchizi documentarul cu imagini cu Hitler mi se pare... a cheap shot. Atat de cheap incat am taiat seria de pe lista.




SHARE:

Un comentariu

  1. Am ajuns la tine cu totul intamplator ... Rezumatul facut de tine este absolut HALUCINANT, taman ce am vazut filmul si l-am mai vazut inca odata si cred ca am sa-l mai vad ptr a 3-a oara ptr ca este ABSOLUT INCREDIBIL cat de putine stiam despre acest scandal si cat de prost suntem informati.
    Cine vede acest film AZI ( suntem in iunie 2018 ) va intelege de ce in 2020 companii precum BMW, Mercedes nici macar NU vor mai produce masini DIESEL, ele la randul lor avand sanse f f f mari sa fie trase la raspundere.
    "Mister Becerescu" nu ai inteles nimic din filmul asta, mai uita-te odata la el si alege o subtitrare poate mai descoperi ceva nou ...
    Pfaaa, incredibil ce sutpezenii ai putut sa scrii despre acest documentar ...

    RăspundețiȘtergere

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig