miercuri, 21 martie 2018

Box office Romania: 12 - 18 martie 2018


     Total: 4.4m RON
vs. saptamana anterioara: +10% (4.0m RON)
vs. saptamana echivalenta a anului trecut: -30% (6.3m RON)

Doua dintre premierele saptamanii  dau un boost incasarilor fata de saptamana precedenta, dar chiar asa si in conditiile unei primaveri amanate pe o perioada nedeterminata, fata de anul trecut box office-ul e intr-o forma... jalnica.

     Top 3: 

Tomb Rider (S1) 1.1m RON
Stolen Princess (S1) 624k RON
Red Sparrow (S3) 515k RON

Doua premiere au preluat sefia. Tomb Rider-ul vine cu un debut caldut in Romania. E liderul saptamanii, e milionar, dar nu e un hit dupa cifra cu care a lansat. Word of mouth-ul mi s-a parut impartit, mai degraba sunt fani ai lui Vikander dispusi sa inghita filmul decat fani ai genului care recomanda filmul, asa ca nu cred ca va avea picioare lungi. Animatia ruseasca e pe 2 si - asa cum am banuit - reteta anului trecut a fost copiata cu succes si acum. Desi calendaristic e mult mai tarziu, peisajul de la fereastra mea, culmea, arata similar - frig si zapada. Copii, imbracarea ca mergem la film!


Alte premiere:

Gringo 283k RON
Nelyubov 30k RON


    Ce se lanseaza in w-end?

Si cum va fi vremea? Iarna in toata regula in Romania.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Titlul care aproape a luat Oscarul, dar nu l-a luat. Scris si regizat de britanicul care a facut In Buges si Seven Psychopaths. L-am vazut si am scris despre el aici.

Pacific Rim: Uprising. Varianta de popcorn blockbuster a acestei saptamani. Primul film, in iulie 2013 (da! au trecut aproape 5 ani de atunci, chestie care, apropo, nu cred ca ajuta prea mult), a incasat 620k RON in lansare si 2.1m RON in total. Cred ca va iesi pe locul 2 in saptamana dupa Tomb Rider si ma indoiesc serios ca va reusi sa treaca bariera milionului incasat.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig