sâmbătă, 31 martie 2018

NBA 2017/2018: Wild Wild West playoff last call

   
     Final de sezon in Vest precum un western de calitate. 7 echipe pe 5 locuri. Clippers si Nuggets sunt inafara tabloului cu 5-6 meciuri ramase de jucat, dar au inca sanse sa-l prinda. Clasamentul in ultima zi de martie arata asa:



     Clippers l-au transferat pe Blake Griffin in Detroit - asa ca e un miracol ca sunt inca in carti. Programul lor e avantajos pentru ca din cele 6 meciuri pe care le mai au, 4 le vor juca acasa si 3 dintre aceste 4 vor fi contra unor echipe concurente directe la acest moment - Spurs, Nuggets si Pelicans. Orice victorie in fata acestora cantareste dublu - se numara ca victorie pentru Clippers si ca infrangere pentru adversara. Forma lui Clippers e si a buna - au castigat 3 din ultimele 4 meciuri.

     Nuggets au fost mult timp pe un loc de playoff, dar recordul din martie (8 victorii - 7 infrangeri) a scos echipa din tablou. Programul de 6 meciuri ramase include 4 acasa - lucru avantajos. Si 2 din aceste 6 vor fi contra celor de la Timberwolves. Iarasi, cu Timberwolves victoriile ar atarna dublu.

     Mai sunt doua saptamani si incepe playoff-ul!




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig