sâmbătă, 14 aprilie 2018

NBA: highlights sezon regulat 2017-2018


     A fost un sezon regulat cu de toate.

     Accidentari - Hayward, care s-a rupt oribil in primele minute in tricoul lui Celtics, Pat McCaw - a fost sau un un dirty play al veteranului la al 20-lea sezon in NBA Vince Carter?, Kawhi Leonard si a sa misterioasa recidiva permanenta care l-a tinut pe tusa tot sezonul. Cel mai recent adaugat pe lista: Kyrie Irving, operat la genunchi inaintea playoff-ului, lasandu-i astfel pe Celtics sa se descurce doar cu Horford ca veteran...

     Au fost cafteli prin tuneluri si usi secrete - Rockets la Clippers - sau cafteli intre jucatorii aceleiasi echipe - Mirotic si-a vazut de drum dupa un astfel de moment. Antrenori sacrificati de dragul unui star player - Fizdale din cauza lui Gasol cel mic sau pentru ca GM-ul credea ca echipa poate mai mult - Jason Kidd de la Bucks. Ei bine, n-a putut! Au fost jucatori sacrificati dupa un mesaj pe twitter - Bledsoe sustine si acum ca al sau I don't want to be here era despre o frizerie, nu despre Phoenix Suns.

     Au fost surprize. Cine credea ca Warriors nu vor fi numarul 1 in Vest? Sau ca la jumatatea sezonului Cavs vor schimba jumatate de echipa si vor termina doar pe 4 in Est? Sau ca Blake Griffin, dupa ce a semnat un max contract, va fi facut pachet si expediat in Detroit? Cine ar fi indraznit sa viseze la o Philadelphia 76ers asa sanatoasa si de succes? Sau la explozia lui The Greak Freak? Sau ca Westbrook o sa inregistreze o triple double average pentru al doilea an consecutiv si in conditiile in care Thunder i-au adus pe Paul George si Carmelo Anthony? Cine ar fi zis ca, mai batran cu an, LeBron James va juca toate (da, toate!) meciurile echipei sale, cu record de minute, si cifre absolut incredibile. Sau ca isi va gasi mostenitorul la tron - in persoana lui Ben Simmons. Care dupa ce n-a prins All Star Game-ul a inceput sa joace ca sa le faca in ciuda tuturor celor care nu l-au votat? Si care zilele astea se cearta online cu Donovan Mitchell, un alt debutant senzational in acest sezon, castigator de Slam Dunk contest si vioara intai in echipa din Utah, despre definitia lui rookie... Semantica si NBA-ul, aici am ajuns. :)




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig