sâmbătă, 16 iunie 2018

Kawhi on the move


     Toata lumea asteapta si anticipeaza noua destinatie a lui LeBron, dar vestile dinspre San Antonio sunt cel putin la fel de interesante.

     Dupa un sezon in care mai mult a absentat, superstarul tacut, Kawhi Leonard, a anuntat ca isi doreste o despartire de Spurs din cauza relatiilor din ce in ce mai proaste cu conducerea clubului. Care relatii? Ca Pop a rezumat lucrurile simplu in primavara spunand ca nu a mai vorbit cu jucatorul de nu stiu cand... Daca Kawhi e dispus sa piarda un max contract atunci... ce se mai poate spune despre determinarea lui!?!


     Si de aici incolo incep scenariile. Kawhi mai are un an de contract cu Spurs, asa ca orice noua echipa isi asuma riscul ca il va avea doar pentru un sezon si ca apoi ar putea sa se trezeasca cu el plecat vara urmatoare. Spurs vor sa maximizeze pachetul pe care il primesc la schimb. Jucatorul are si el o lista de preferinte... Zvonurile spun ca-si doreste New York sau L.A. Intrebarea mea e: vrea sa joace baschet sau sa stea prin cluburi? Fanii lui Lakers viseaza deja frumos - PG, Kawhi si LeBron... Sweet dreams cu aftertaste amar cand te trezesti si-l vezi pe Lonzo.


     Aflam in curand ce iese din toata tarasenia asta si ce implicatii va avea pentru restul mutarilor din aceasta vara. Another super team is brewing.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig