vineri, 21 septembrie 2018

Uncle Drew


     Am dat peste el pe Prime Video si, din slabiciune baschetbalistica, am dat play.


     Sanse mici sa stiti povestea din spatele filmului. Asa ca, pe scurt: Pepsi a construit un personaj Uncle Drew, the true old school ball player, care kicked ass in niste scurtmetraje cu priza la public. Le gasiti pe youtube. Sub masca lui Uncle Drew sta Kyrie Irving - unul din cei mai buni ball handleri din NBA, stie sa patrunda, stie sa traga. Evident a mai fost un pas pana la un lungmetraj. In State in vara asta in cinema Uncle Drew a incasat 42m $, overseas-ul e nesemnificativ, dar din cate am citit bugetul a fost de 18m $. Asa ca Pepsi a iesit probabil tanda pe manda cu banii, dar cu inca un plus mare de imagine.


     Mi-ar placea sa va spun ca filmul e bun de ceva, dar nu prea e cazul. Eroul e caricatural, povestea sablon si umorul prea putin condimentat. In schimb pe partea baschetbalistica au facut o treaba mult mai buna. Shaq si Reggie Miller sunt partea din starting line-up, o gramada de oldies inclusiv Jerry West apar. N-ai cum sa nu gusti poreclele, intepaturile si trimiterile baschetbalistice, destepte, pour les connoisseurs. Tin minte o secventa in care, in fundal, vedem un outdoor cu GOAT Beer.  Iar Kyrie, mascat, face o treaba absolut ok.

     Si, apropo de baschet, au dat green light la Space Jam 2 cu LeBron James. Asta se intampla cand The King ajunge in LALA Land.




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig