luni, 1 octombrie 2018

Septembrie 2018 in EPL


     City s-a cam facut de ras in UCL, marele of al lui Pep, dar a mers brici in campionat. A revenit pe primul loc si a revenit numarul 1 pe statisticile cheie - numar de goluri inscrise si numar de pase reusite. Si asta fara sa fi revenit KDB. Dar cu Sterling si Sane la turatie maxima si un Kun clasic caruia i-a fost prelungit contractul. Am citit ca ar fi niste frecusuri cu Mendy - fundasul dreapta il cam deranjeaza pe Pep cu intarzierile la sedintele de recuperare si cu prezenta exagerata in social media. Si am mai citit ca Pep se pregateste de o oferta astronomica in ianuarie pentru Mpabbe. Deci seicii nu au arici la portofel.


     Pe Liverpool a cam rapus-o Hazard si a cam salvat-o un erou improbabil, Daniel Sturridge. Miercuri, mijlocasul ajuns la 6 goluri in campionat la finalul lunii, mai mult decat oricine altcineva in EPL,  a scos-o din cupa pe Liverpool, iar sambata a fost la un pas sa ii dea al doilea KO. Klopp l-a aruncat pe Sturridge in ultimele minute si, la prima atingere, varful cazut de mai multe ori in dizgratia managerului si-a pastrat colegii neinvinsi. Cormoranii au aratat clasa in UCL, dar trec printr-o perioada in care nu sunt concentrati. Salah e departe de forma anului trecut si, oricat de relaxat incearca sa para, schimbarea la minutul 60 si ceva nu i-a cazut bine.


     Daca Hazard = Chelsea, atunci Kane = Spurs. Varful londonez si-a intrat in drepturi si cele doua echipe completeaza top 4-ul. Banii chinezilor si fotbalul deschis o aduc pe nou promovata Wanderers pe un meritoriu loc 8.

     Cine lipseste din peisaj? United. Trupa lui Mou si managerul au rafuieli interne. Pogba, Martial si Bailly sunt contestatarii portughezului. Si o lista lunga de jucatori cu contracte in ultimele 12 luni stau sa vada cine ramane in picioare. Zvonurile cu Zizou s-au activat imediat. La fel si comparatiile despre cat de prost merge United - dupa 7 etape are la fel putine puncte ca atunci cand la carma era David Moyes. Si el a fost debarcat.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig