sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Prima jumatate de noiembrie 2018 in NBA


     Au fost doua saptamani atat de agitate incat merita sa vorbim despre ele.

Warriors: probleme in paradis

     12-4 nu e un record rau la jumatatea lui noiembrie, dar... Curry s-a accidentat si nu exista un timetable al revenirii, totul va depinde de dureri si capacitatea corpului sau de a se misca. Cand Steph a mai fost busit, Warriors nu au luat titlul. Sigur ca il vor menaja si proteja cat se poate - esential ramane playoff-ul, dar e un sezon in care s-ar putea sa fie multa nevoie de el si in timpul sezonului regulat. Aseara Rockets i-au batut la 20 de puncte... A doua problema e relatia din ce in ce mai proasta dintre Draymond si KD. Dupa ce in ultimele secunde ale unui meci Green a arestat mingea si KD i-a zis cateva, s-a lasat cu un scandal monstru la vestiare. Genul ala de scandal despre care David West lasa sa se inteleaga ca exista in sanul echipei. Acum insa e pe fata si media si social media vor sapa la greu. De la lip reading la intrebari incomode puse pe repeat. Personalitatile celor doi si faptul ca la vara KD ar putea pleca la fel de neasteptat pe cat a venit complica si mai mult ecuatia...



Celtics au pierdut mai mult decat au castigat

     In primele doua saptamani din noiembrie verzii au record negativ 3-4. Au fost on the road si adversarele au fost echipe de .500+, e drept, dar s-au cam intors cu mana goala. Hayward inca nu e acolo unde ar putea si ar trebui sa fie. Kyrie trage tare, practic el duce echipa in spate, dar lipsa chimiei nu poate fi inlocuita de nimic. Sigur ca vor ajunge sa joace acasa, vor veni si echipele modeste, dar all in all suntem in cu totul alt peisaj pentru Celtics fata de sezonul trecut. Si deocamdata sunt blocati pe undeva pe locurile 4-5 in Est.

Butler in Philly

     Wolves au gasit destinatia si pachetul pentru a-i indeplini dorinta de transfer lui Jimmy Butler - i-au primit pe Covington si Saric. Poate ca Wiggins si KAT se vor trezi si vor juca, dar Wolves au sanse mici sa prinda playoff-ul pentru ca in Vest lupta va fi epica. In schimb in Est, Sixers vor sa se incoroneze ACUM si mizeaza pe un cocktail exploziv Embiid-Simmons-Butler.

LeBron l-a depasit pe Wilt si a devenit al 5-lea cel mai bun marcator din istoria ligii

     Lakers au avut un start nesigur, dar s-au mai redresat avand si un program avantajos. Cifrele lui LBJ nu au avut de suferit. In noiembrie a batut doua recorduri - l-a depasit pe Chamberlain la totalul de puncte marcate in cariera si a facut primul meci pentru un jucator in gold & purple cu 44+ puncte,  10+ recuperari si 9+ assist-uri de la Magic incoace.



Melo pe faras in Houston

     Rockets s-au incapatanat aiurea - l-au pierdut pe Ariza ca sa-l aduc pe Carmelo. Regele New York-ului daduse deja un chix in Oklahoma, are 34 de ani, nu s-a aparat in viata lui, e un shooter bun, dar are nevoie de minge si nu e neaparat adeptul unui joc in viteza a 5-a. Rezultatul? Rockets au trecut de la statutul de contender in Vest la cel de fight for a playoff spot. Tot Rockets insa n-au stat mult pe ganduri - l-au trimis in vacanta pe Melo. Foarte probabil nu vor gasi o destinatie care sa-i accepte pretentiile si sa ofere ceva la schimb. Asa ca Rockets ii vor da bani ca sa scape de el. Cred ca va fi finalul unei cariere. In vreme ce Vince Carter la 41 de ani joaca inca si joaca bine, acceptandu-si varsta si rolul, Anthony va iesi pe usa din dos.




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig