marți, 18 decembrie 2018

Transfer NBA: Ariza se intoarce in Washington


     Veteranului Trevor Ariza i-a crescut cota dupa ce Rockets s-au scufundat defensiv fara el. Phoenix Suns i-au dat 15 milioane pentru un sezon in incercarea de a imprumuta din experienta, echilibrul si leadership-ul sau. Chestie care nu s-a concretizat insa si in victorii - sunt la coada cozii in Vest.
   
     Asa ca alte echipe au inceput sa dea tarcoale. Cei mai staruitori au fost Wizards care s-au despartit de Oubre jr. si de Austin Rivers ca sa-l vada pe Ariza inapoi in Washington (lista de echipe pe unde a jucat Ariza e destul de lunga). Manevra e si nu e de inteles. Wizards sunt inafara playoff-ului ceea ce ii scoate pe drept cuvant din minti.



     Cu niste fundasi ca Wall si Beal si niste rotation players ca Porter jr., Jeff Green sau Markieff Morris nimeni nu vedea Wizards inafara playoffului. Asa ca Wizards au ales sa aduca pe cineva care sa lege vestiarul si sa dea un extra de versatilitate. Si daca il pierd la anul - cand liber de contract Ariza ar putea alege Lakers - nu e vreo drama. Totusi nu cred ca Ariza ii poate duce pe Wizards mai departe de o runda 1 in playoff. Primele 4 in Est sunt si vor fi: Raptors, Bucks, Sixers si Celtics. Nu neaparat in aceasta ordine. Pe cine sa scoata Wizards?

     Eu zic ca Wall e buba. Are un contract imens, poate pe masura talentului, dar cu siguranta e si un jucator ingrozitor de lenes si incapabil sa se automotiveze day to day. Da, l-au macinat si accidentarile. Dar asta nu poate fi o scuza. Asa ca din punctul meu de vedere Wizards ar fi trebuit sa bite the bullet (pun intended) si sa scape de Wall. Mai bine acum decat mai tarziu sa priveasca adevarul in fata: au mizat gresit. Oricum in urmatorii ani Estul are contendere grele, sa te agati acum e o iluzie.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig