luni, 18 februarie 2019

Box office Romania: Debutul lui Oh, Ramona!


     Pe scurt - a spart!


     Nu am apucat sa scriu inainte de lansare - dar nu m-as fi dus ever ever atat de sus cu estimarile. Oh, Ramona! dupa Suge-o, Ramona! a adus in cinematografe in lansare... 111.881 spectatori si a incasat 2.2m RON. Wooow!

     E lider in saptamana - evident, e milionar in lansare - ceea ce nu multe filme reusesc in Ro, iar pentru un romanesc e cel mai bun debut din istorie.

     Una din chestiile destepte pe care le-a facut Oh, Ramona! tine de programare. Sf. Valentin are deja o traditie si la noi, mai ales pentru pustimea din mediul urban, adica fix core target-ul care iese la cinema. In anii trecuti seria 50 Shades a facut incasari record in weekend-ul asta. In 2019 competitia a fost usurica. Cu exceptia Alitei, care nu e un film neaparat potrivit cu Sf. Valentin, a fost liniste. Sigur ca a avea un culoar bun nu inseamna a da lovitura. Meritul aici vine cred, si cand scriu asta ma bazez strict pe ce am vazut ca promovare, din adecvarea filmului la public si cerintele sale. Uite, de exemplu o colega imi spunea, vizavi de decizia de a avea un film in engleza, ca fiica ei adolescenta vorbeste cu prietenele ei numai in engleza. Apropo de asta, filmul in engleza va fi mult mai usor de vandut acum p-afara.

      Probabil ca de la a doua saptamana incasarile se vor linisti spectaculos, daca Oh, Ramona! va urma tiparul lui 50 Shades, dar cand rupi la debut la acest nivel, nici nu mai conteaza. Intrebarea e - continuarea se va numi Oh, oh, Andrei!?


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig