miercuri, 1 mai 2019

Box office Romania: debutul lui End Game


     Avengers: End Game a spart recordurile - in State, in China si peste tot in lume. Vorbim de 1.2 miliarde de dolari la lansare worldwide, vorbim de un potential all time best. Cum au stat lucrurile in Ro?


     Fara discutie data mai proasta de lansare cu greu se putea gasi in Ro. Pastele si 1 mai sunt libere in jurul carora multi romani isi iau concediu, ies din marile orase, elevii si studentii sunt si ei in vacanta, iar consumul de cinema e intotdeaua la un nivel redus. Iar in 2019 cele doua date au venit aproape lipite.

     Cu toate astea End Game a depasit 3.8m RON in lansare. Cea mai buna lansare la noi pe 2019 si la distanta mare de Captain Marvel si Oh, Ramona! De fapt e cea mai buna lansare de la Fast & Furious 8 din 2017 incoace. E drept ca atunci vorbeam de peste 7m RON si intre timp nici pretul biletului n-a stat pe loc.

     Foarte probabil urmatoarele doua saptamani vor fi foarte bune pentru End Game in termeni de incasari - se intorc multi acasa - si, la finalul anului, va fi cel mai bine vandut film in Ro.

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig