miercuri, 20 mai 2020

The Last Dance


     Zece ore calitate premium de la espn, despre Michael Air Jordan si al sau quest istoric: repeat the threepeat (pentru neofiti asta inseamna a repeta performanta de a castiga trei titluri NBA consecutiv). Se gaseste pe Netflix (dar e, repet, facut de espn!).


     Multa lume spune ca e cel mai bun docu espn ever. Neindoielnic accesul pe care il ofera - in culise si cu interviurile de azi - este extraordinar. Si montajul e brici. Dar a si venit intr-un moment perfect - seceta de sport e uriasa. Si in State, si pe restul planetei. Si a venit si in timpuri potrivite. E o generatie noua care nu l-a trait pe MJ si care acum a simtit un pic, dar direct de la sursa, ce si cum a fost MJ. Unii zic ca Jordan e iritat ca pustimea pune semnul egal intre LBJ si GOAT. Tind sa cred ca asa e. Pentru ca din The Last Dance am inteles un lucru: His Airness e ultra-mega-hiper competitiv. Si nu suporta sa piarda.


    Ca fan NBA si ca fan care a trait al doilea threepeat in full, primele patru episoade mi s-au parut moi, cumva prea mult pr. Dar urmatoarele sase... m-au dat si pe mine pe spate. Nu s-au ferit de subiectele care-l pun pe MJ intr-o lumina discutabila, de la lipsa de implicare sociala si civica si pana la gambling.

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig