sâmbătă, 3 octombrie 2020

Septembrie 2020 in EPL

 

     Sezon inceput mai tarziu (fata de august in mod obisnuit), dar prea devreme (doar 40 de zile de pauza de la incheierea precedentului), cu transferuri on going sau transferati care abia isi cunosc coechipierii, cu meciuri de calificare intr-o singura runda in Europa, in vremuri cu un virus care nu se da batut - cel mai recent auto-izolat al EPL e Sadio Mane. Septembrie a insemnat doar 3 etape - un sample mic, dupa care concluziile sunt limitate, nu si imposibile.

     A plouat cu goluri! Poate din cauza var-ului, a lejeritatii cu care se dau penalty-urile, a unor aparari care n-au avut timp sa se aseze. Salah, Calvert-Lewin, Son si Vardy au deja cate un hattrick in cont. Destule meciuri au avut 5+ goluri inscrise. 

     Liverpool a inceput cu trei victorii din trei meciuri. Asteptat si necesar pentru o campioana care vrea sa-si pastreze titlul. Mai mult, s-a deschis si portofelul pentru Thiago Alcantara - deocamdata auto-izolat din cauza virusului - si Diogo Jota. Singurele echipe neinvinse inafara lui Liverpool sunt Leicester - cu un apetit ofensiv iesit din comun, au dat 12 goluri! - si Everton - Ancelotti a adus material (Allan si James Rodriguez) si a avut adversari oarecum la indemana.



      In rest: City cu prima sincopa - a incasat 5 de la Leicester! United cam mahmura, dar descurcandu-se din valoare, Arsenal binisor, mai putin cand a dat de Liverpool, Chelsea inca nu stie cine e, iar Spurs cu transferuri sau imprumuturi pe banda rulanta - Reguilon, Bale, Vinicius.

     La coada sunt doua nou promovate - WBA si Fulham - cumva asteptat, dar si Sheffield United - mare surpriza daca ne gandim ca terminasera sezonul trecut pe locul 9.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig