duminică, 22 noiembrie 2020

NBA: trades & rumors. Part 2

 

     S-au intamplat multe intr-un timp scurt. Pe scurt cele 10 care mi-au ramas mie in cap:

1. Van Fleet a resemnat cu Raptors. Nimic neasteptat, de notat insa ca e cel mai gras contract al unui jucator care n-a fost draftat din istoria NBA. 4 ani, 85m$. 

2. Joe Harris a resemnat cu Nets. Nimic neasteptat, era clar ca e cel mai dorit nume la resemnare, iar cu Kyrie si KD un shooter ce creeaza spatiu vine la fix. De altfel sniperii au fost la mare cautare si s-a platit premium pe ei. In cazul lui Joe - 4 ani, 75m$.

3. Alt sniper, cu un sezon precedent in care a explodat pur si simplu, Bertans, a resemnat si el cu echipa la care a jucat sezonul trecut - Wizards. Pentru 5 ani, 80m $.

4. Dwight Howard s-a umflat in pene ca ramane la Lakers, dar a semnat cu Sixers. Tipic Dwight. Banii sunt aproape de minimum, va fi back up-ul lui Embiid. Sincer nu-l inteleg nici pe el, nici pe Sixers. Dar deisgur Morey e un geniu. Care n-a fost in stare sa construiasca o echipa castigatoare de titlu in jurul lui Harden... Nu mai zic nimic. 

5. Drept raspuns la plecarea lui Howard, Lakers au miscat surprinzator - l-au adus pe Harrell, 2 ani, 19m$ de la rivala din oras. E si un pic de revenge la mijloc, dar mutarea mi se pare foarte buna. Harrell e un adevarat, pune osul si-l va elibera pe AD de pe pozitia de centru. 

6. Clippers la randul lor au contraatacat semnandu-l pe Serge Ibaka, despre care se zvonea destul de tare ca va ajunge la Lakers. Ibaka a facut un playoff foarte bun in bubble, dar sezonul regulat a fost mai putin bun pentru el. Incurcate-s caile...

6. Din cauza ca au facut public prea devreme transferul lui Bogdan Bogdanovic, Bucks au ramas fara el si cu buza umflata. Pe Bogdanovic va fi un pic de bataie, e un shooter de calibru si are mentalitate de castigator, l-am vazut jucand intr-un picior. 

7. Lakers l-au luat pe Matthews de la Bucks, veteranul a semnat pentru 1 an, asta in vreme ce Rondo de la Lakers, zvonit tare ca va ajunge la Clippers, a ales niste extra money si va merge la Atlanta unde ii va da o mana de ajutor lui Trae Young. Clar Atlanta merge pe modelul CP3 din sezonul trecut. Dar una e una, alta-i alta.

8. Dupa teribila veste legata de accidentarea grava a lui Klay Thompson, bosii lui Warriors au ales sa bage bani si sa intareasca o echipa a carui perspectiva nu mai e nicidecum sa se bata la titlu. Warriors i-au luat pe Kelly Oubre jr, un jucator foarte bun, si pe Kent Bazemore.

9. Gordon Hayward s-a sucit, s-a invartit si i-a cam tepuit si pe Celtics, si pe Hornets. A plecat liber de contract de la Celtics, macar ei scapa de un contract extrem de costisitor, dar nu primesc nimic, si a semnat pe 4 ani si 120$m (!!!) cu Hornets. O fi MJ GOAT-ul, dar miscarea mi se pare nasoala. Hayward a suferit tot felul de accidentari, nu s-a impus cu adevarat in Boston, pentru ce sa platesti atat...? Inteleg ca cifrele lui sunt ok si ca nu multa lume vrea sa vina in Charlotte, dar miroase a disperare.

10. Tristan Thompson a aterizat imediat in Boston, deh, se eliberase cap space-ul. In Cleveland va ramane Drummond, cei doi clar se calcau pe picioare. Iar din Boston Kanter a decolat inapoi spre locul lui de suflet, Portland. Tristan aparent e un upgrade, are un titlu cu LeBron, dar pe cifre nu-s diferente fata de Kanter. Si Kanter era foarte sufletist, Tristan o arde pe mondenitati... Micul meu colt de suflet dedicat lui Celtics nu e foarte fericit.

PS. Nicio miscare cu Harden sau Westbrook. Astept si sper Westbrook la Knicks.

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig