duminică, 1 noiembrie 2020

Octombrie 2020 in EPL

 

       O luna nebuna, nebuna, nebuna.

      Liverpool a primit sapte (repet sapte) goluri de la Villa pe Anfield, ceva nemaivazut. Iar Merseyside derby s-a terminat 2-2 si, mai rau decat puncte pierdute, cormoranii l-au pierdut pe VVD dupa o accidentare nasola cauzata de Pickford. De notat ca Everton, la fel ca si Chelsea, se bucura de un ROI masiv si imediat. In rest Liverpool si-a facut treaba cu Sheffield United, West Ham si in doua meciuri de UCL. Jota a marcat goluri importante. 

      City s-a cam zbatut si ea. Masina de pase si goluri nu mai e ce a fost. Cu Leeds-ul lui Bielsa, o revelatie a acestui start de sezon, si cu West Ham au fost doua egaluri la 1. Pe Arsenal si Sheffield United le-a depasit cu italienescul 1-0. E drept ca au lipsit cand KDB, cand Jesus si Aguero. In fata cel mai mult au contat Sterling si Mahrez. In UCL, suferinta lui Pep cu City, au fost doua victorii.



     Man United nu se lasa mai prejos. A luat sase (repet sase) goluri de la Spurs pe Old Trafford. De notat ca Son e golgheter cu opt goluri, iar Kane e cel mai bun asistent cu opt pase decisive. Tottenham Spurs are la acest moment cel mai potent duo din Premier League. In rest United a remizat alb cu Chelsea si a facut instructie cu Newcastle pe St. James (4-1). In UCL si United a castigat 2/2. 



     Wolves si Leicester sunt acolo unde au fost si-n ultimii ani. Villa e o surpriza placuta, Sheffield United fix pe dos - miroase deja a retrogradare.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig