sâmbătă, 27 martie 2021

Trade-urile: martie 2021

 

      A trecut deadline-ul de cateva zile, s-au intamplat cateva mutari in NBA, le trec si eu in revista si le comentez pe scurt. Nu mi se pare nimic major. 

     Rondo la Clippers, Lou Williams in Atlanta. Jerry West a asteptat si a fost destept - asta e concluzia mea. Rondo vine sa fie playmaker-ul unei echipe care viseaza inca sa fie campioana. Sweet Lou se intoarce acasa. 

     Oladipo in Miami, Avery Bradley + Olynyk + un pick la Rockets. Plecarea lui Harden a fost echivalentul unei explozii nucleare. Rockets si-au batut recordul de infrangeri consecutive, sunt praf si jale. Riley simte ca nu e unde trebuie cu Heat, fata de anul trecut au luat-o in jos evident. Feeling-ul meu e ca Oladipo nu mai poate pune osul ca lumea, dar Heat nici nu au dat mare lucru pe el. 

     Aaron Gordon in Denver, Garry Harris + RJ Hampton + un pick la Magic. Denver are un nucleu puternic, dar Vestul e foarte puternic, asa ca Nuggets au plusat. Cu siguranta s-au intarit, doar ca nou venitul nu are o experienta de playoff semnificativa. Asa ca upgrade-ul nu mi se pare ca va face o diferenta.

     Vucevic la Bulls, Wendell Carter jr. + Otto Porter jr. + 2 pick-uri la Magic. Deci Magic au ales sa sparga ce construisera si sa reconstruiasca. Chicago s-a uitat la cifrele lui Vucevic - double double solid si vor forta cu el pentru un loc in playoff. Eu nu cred ca vor reusi.


     Fournier la Celtics intr-un deal cu neamtul Thies plecand din Boston. Ainge n-a rupt gura targului, dar a incercat ceva. Logica lui e ca are in Williams un inlocuitor pentru neamt, ok, iar in loc a adus un scorer de care avea nevoie. Totul face sens, dar scala e prea mica.

     Vedem ce alege Drummond dupa buyout - zvonurile sunt ca Knicks ar fi primii pe lista, Lakers pe doi.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig