marți, 19 octombrie 2021

NBA: incepe sezonul 2021/2022

 

     Prins intre telenovela Simmons, cel care nu mai vrea in Philly, si telenovela Kyrie,  cel care nu vrea sa se vaccineze, era sa uit sa scriu doua vorbe despre sezonul ce sta sa-nceapa.

     In Est merg pe o finala Bucks contra Nets. Nu vad cine sa-i deranjeze pe campionii de anul trecut, care si-au pastrat formula si vor un repeat pe care Giannis l-a promis de cand a ridicat trofeul. Si nici pe KD si Harden care vor avea grija sa-si menajeze fortele astfel incat sa nu ramana fara benzina in playoff. Intre Bucks si Nets, in conditii de full strength, hmmm... greu de zis. La momentul asta as inclina pentru Nets, dar hai sa vedem cum se aseaza.

     In Vest am asteptat sa vad o mutare langa Doncic. Nu a venit deci cred ca Mavericks vor fi cumintei. Suns nu i-au dat un max contract lui Ayton, nu-mi dau seama cat se va strica chimia acolo, dar Suns nu mi se par, nici anul trecut nu ii vedem, e drept, favoriti in vreun fel. Despre Denver si Utah stim ca sunt mereu aproape, dar nu vad vreun argument ca sa ajunga chiar acolo. Kawhi nu va reveni decat foarte tarziu, sunt sanse sa nu o faca deloc. Asa ca merg pe Lakers. Cred ca LeBron va reusi imblanzirea lui Westbrook cat sa prinda o noua finala NBA.

     Sezonul se deschide noaptea aceasta cu Nets@Bucks si Warriors@Lakers. 

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig