duminică, 20 februarie 2022

Trei chestii scurte din sport

 

      Prima. Despre izbavirea lui Harry Kane. In vara a fost o telenovela intreaga despre daca si cum varful englez pleaca de la Tottenham la City. Jucatorul emblema al celor de la Spurs, ajuns la 28 de ani, furat de mirajul trofeelor la care City e abonata. Basca de banii seicilor. In prima etapa a sezonului City a jucat in deplasare la Spurs. iar Kane a lipsit nemotivat. Dar Spurs, surprinzator, au castigat. Si galeria a scandat intr-un moment care mie mi-a ramas in cap: Are you watching, are you watching, Harry Kane?! Fast forward sase luni. Kane a ramas la Spurs, echipa are trei infrangeri consecutive, se zbate sa ramana in cursa unui loc in Top 4. City e acolo unde te-ai astepta - pe primul loc - si doar Liverpool e cumva prin preajma. Pe Etihad Spurs preiau conducerea foarte repede, dar sunt egalati. Kane ii aduce in avantaj iar, dar iarasi sunt egalati (in minutul 90+2 dintr-un penalty). In minutul 90+5 vine o centrare din care Kane mai scoate un gol. Spurs castiga 3-2, intrerup seria meciurilor fara infrangere a lui City, iar Kane poate sa le strige la randul lui fanilor: Keep watching Harry Kane.


     A doua. Finlanda e campioana olimpica la hochei masculin. E prima oara in istorie cand finlandezii reusesc asta. Si i-au batut pe rusi in finala, chestie care trebuie sa le dea si o extra satisfactie. Si sunt echipa mea preferata de hochei de cand eram mic. Mic mic. Stateam sub masa din camera bunicului meu si ma uitam la hochei si acel Suomi-Finland mi se parea mie fascinant. 


     

     A treia. Marele trade din NBA: Simmons (plus Seth Curry si Andre Drummond) pe Harden intre Sixers si Nets. Sau schimbul de probleme. Harden e foarte, foarte naspa. Mingea aia din meciul cu Detroit... my God, in orice sport, in orice lume, ar trebui sa ajungi pe banca si sa ramai acolo forever. Harden insa, nu. Si-a vazut visul cu ochii. Transferul la Sixers acolo unde Morey cica il stie si va scoate ce e mai bun din el. Sixers au o sansa, dar aceasta expira repede. Sezonul acesta si cel viitor si fereastra se va inchide pentru ca Harden nu mai are chef de baschet. De partea cealalta Simmons va ajunge in combinatia Kyrie-KD. Greu de crezut ca va fi motivat si va face fata presiunii din playoff. Nets arata ca o organizatie fara cap. Iau oricand Bucks in loc de Sixers sau Nets.
SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig