sâmbătă, 30 aprilie 2022

Playoff 2022: incepe runda 2

 

     In Est au intrat in playoff asa cum am zis Nets si Hawks. Si tot cum am zis Heat si Bucks n-au avut probleme. Surpriza mea Toronto Raptors nu s-a intamplat. Ceva emotii le-au dat celor din Philly, de la 0-3 au intors la 2-3, dar fara Van Fleet nu s-a intamplat mai mult. Marele tam-tam insa a fost sweep-ul lui Nets de catre Celtics. Never ever n-as fi pariat pe un sweep. Durant a fost execrabil in meciuri consecutive, Kyrie a jucat foarte bine doar in meciul 1. Nets au avut un sezon nasol si se confirma iarasi ca nu poti veni in playoff de nicaieri si sa bati. Semifinalele conferintei arata asa:

     Iau Heat peste Sixers in 6. In primul rand ca in Philly nu miroase bine deloc. La meciul 5 lumea a parasit arena nemultumita de faptul ca Raptors ii faceau pilaf pe Sixers. Embiid a zis ca e treaba lui Doc sa discute cu Harden ca Harden sa fie mai agresiv. Harden zici ca si-a pierdut unul din motoare. Colac peste pupaza Embiid are buba la degetul mare si a mai incasat o lovitura in meciul trecut... Cred ca Bam poate sa se apere la Embiid, Butler la Harden, iar Heat cu totul par o organizatie mult mai solida si mai concentrata. 

     Intre Bucks si Celtics... greu de zis. Cu Middleton in teren as fi mers pe Bucks. Grecul o sa fie eroic, sunt sigur, dar Boston are o echipa foarte muncitoare, se apara foarte bine. Cand Giannis va fi pe banca sau in teren, dar sleit, cine ii va ajuta pe Bucks sa castige? Cat de buni au fost Celtics sau cat de praf Nets in prima runda? Aura duo-ului JT & JB e brusc foarte stralucitoare, dar pedigree-ul de campion al lui Milwaukee nu trebuie neglijat. Seria e must see-ul rundei pentru mine si cred ca se va duce in 7 meciuri. Iau Celtics in 7.

     In Vest au intrat Wolves, nu Clippers, asa cum credeam. Oricum nu a contat, Grizz au mers mai departe asteptat. La fel si Suns, Mavs si Warriors. Totul asteptat, chiar si in ciuda unor accidentari - Booker si Donic - care au oferit un pic de suspans. Totusi nici o serie nu a avut nevoie nici in Vest de un meci 7. 

     Ce urmeaza? Intre Suns si Mavs o sa merg cu surpriza - Mavs. Doncic nu are inca in jurul lui tot ce ii trebuie pentru un titlu, asta e clar, dar eu cred ca va fi jucatorul cel mai bun din teren in serie si cred ca poate sa o incline in favoarea celor din Dallas de unul singur. De fapt asta e pariul: ca Doncic va avea o serie incredibila si va spune - I am here! Iau Mavs in 7. 

    Warriors si Grizz va fi mega-interesant. Grizz vor domina copios la capitolul recuperari si daca se misca in tranzitie foarte repede au o sansa. Doar ca... sunt inca necopti si intalnesc o echipa in care Steph, Klay si Draymond sunt sanatosi si voinci. Young, but wild contra old, but experienced. Asa ca iau Warriors in 6.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig