miercuri, 18 mai 2022

Playoff 2022: finalele conferintelor

 

     Nu se intampla des sa le nimeresc la marele fix, dar in runda precendenta asa a fost. Am zis Miami in 6 si asa a fost, am zis Boston in 7 si asa a fost, am zis Golden State in 6 si asa a fost. Si am zis ca va fi surpriza Doncic si am luat Dallas in 7. Si... asa a fost! 

     E cert ca vom avea finaliste NBA fresh fata de sezonul trecut. Si am mai bifat cateva concluzii personale. Cea mai importanta: James Harden e pa-pa! Asadar:

     In Est: Heat, favorita numarul 1, ramasa in cursa. In prima runda n-a avut prea mult de lucru cu Hawks, in a doua ceva a fost, dar nu mare lucru. Harden nu mai duce, iar Embiid era cu multiple accidentari. Butler e beton, si-a elevat jocul iarasi in playoff. Bam o sa munceasca, intrebarea e cine iese la rampa. E nevoie de niste shooting care sa si intre. Evident Herro ar fi principalul candidat, dar Miami e o sursa inepuizabila de cvasi-necunoscuti care ajung sa livreze. De partea celalalta: Boston Celtics. Tatum si Brown plus un Smart si un Horford care au iesit cand si cum trebuia la rampa i-au scos pe Nets, adica Durant, si Bucks, adica Giannis. Va fi strans, dar iau Boston in 6. History is calling.


     In Vest va fi Doncic v. Steph, Klay si Draymond. Da, Luka is the truth cum bine a zis Colin Cowherd, dar pur si simplu Warriors, batrani si imperfecti, isi vor canta cantecul lor de lebada acum. Iau Warriors in 6. 


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig