joi, 9 februarie 2023

NBA: trade deadline februarie 2023

 

     Nets blow it up! In sfarsit! Trebuia sa fie un dream team, dar tot ce au reusit a fost sa castige o serie de playoff in trei ani. Execrabil. Harden a fost primul care a roit-o mai demult, acum a venit randul lui Kyrie trimis la Mavericks si lui KD trimis la Suns. La schimb n-a venit mare lucru: Dinwiddie, Finney-Smith si Bridges, probabil cel mai rasarit nume. Plus multe pick-uri. Aia e, cand dai cu mucii in fasole asa tare, vine si nota de plata. Nets nu vor conta ani buni de acum incolo, dar poate cu o echipa fara nume mari vor prinde totusi playoff-ul. Ceea ce e tot ce au putut si cu numele mari.

     Nu am inteles nimic din ce gandeste Cuban pentru Mavericks. Kyrie e un tip dificil si e ball dominant. Ceea ce nu pare deloc o solutie buna cand vrei sa construiesti in jurul lui Doncic. Probabil ca nu-l va resemna pentru la anul… si Mavericks au facut rost de cap size.

     Durant la Suns e insa o chestie tare interesanta. CP3 stie sa distribuie, iar cu KD gura principala de tun, Booker isi va gasi usor spatiu si timp ca shooter. Iar Ayton e un centru foarte bun. Pe hartie suna foarte bine. Suns au renuntat la adancimea echipei lor. Bridges, Cam Johnson si Crowder. O sa vedem cat va conta asta.

     Lakers pack Russell Westbrook! Un deal in trei cu Wolves si Jazz in urma caruia D’Angelo Russell se intoarce in L.A. O mutare foarte, foarte buna pentru Lakers. Chiar ieri scriam ca nu vor prinde playoff-ul, dar dupa aceasta mutare… mai vedem.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig