miercuri, 8 martie 2017

Le tout nouveau testament

 

     Acum sapte ani, cred, am vazut si scris despre Mr. Nobody. Pe atunci vedeam doar ce voiam eu, adica mai putin comercial, mai mult festival. Au trecut ani, vorba cantecului, si am inceput sa consum din ce in ce mai mult film mainstream. Nu o zic cu suparare, doar constat cu onestitate. Si intr-o zi, dupa ce mi-a fost laudat in diverse contexte, am vazut Le tout nouveau testament. Despre care nu am stiut - in prima jumatate de ora - ca e regizat si coscris de Jaco Van Dormael, omul din spatele lui Mr. Nobody



     L-am gasit original, ciudat, proaspat, creativ, pe alocuri obraznic si potent pentru discutii post vizionare. O experienta de avut si genul de film dupa care iti vine sa te ridici de la biroul din hala, pardon open space-ul in care lucrezi, si sa te cari acolo unde simti ca vrei sa fi cu adevarat. 



     Cred  ca daca am fi informati clipa de clipa despre cat mai avem de trait pe acest pamant, viata ar arata fundamental diferit pentru fiecare dintre noi. Ne-am elibera de cea mai adanca si nespusa dintre toate fricile noastre. 


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig