miercuri, 27 septembrie 2017

Box office Romania 18 - 24 septembrie 2017


     Total: 3.79m RON
+27% fata de saptamana precedenta. Consumul in cinematografe a crescut mai degraba pe mana inchiderii perioadei concediilor si pe o scadere semnificativa a gradelor din termometru, si mai putin pe mana unor titluri cu potential comercial major.

     Top 3:
Kingsman: Golden Circle (s1) 840k RON
It (s3) 491k RON
American Assassin (s2) 483k RON

Niciun titlu milionar, dar Kingsman 2 e marele castigator. A venit mult peste asteptarile mele - il estimasem la 500k RON saptamana trecuta. It se simte si el foarte bine - pentru un horror la a treia saptamana in cinema e o cifra foarte buna. La fel ca in State, si in Romania titlul e pe cale sa devina cel mai de succes film horror al anului. Trebuie sa arunc un ochi peste cum au mers in trecut si cum au mers anul asta horror-urile - feeling-ul meu e ca au un an foarte bun.

Alte premiere ale spatamanii: Lego Ninjago Movie a incasat 399k RON - fix pe estimarea mea de 400k RON. Victoria and Abdul 131k RON si Un pas in urma serafimilor 81k RON.

Ce se lanseaza in cinema in w-end?

Patru lansari, niciuna cu potential comercial major.

Borg vs. McEnroe 
O rivalitate istorica in tenis. Meta-ul la 57 deci nimic senzational. Publicul pentru care Borg si McEnroe au insemnat ceva nu mai merge demult in cinema. Raman pasionatii de tenis si de istoria lui care vor reprezenta nucleu dur. Estimarea mea: 175k RON.




Flatliners
Un remake. Niste youngsteri medicinisti se joaca de-a experimentele cu moartea si treaba vireaza spre horror. Ellen Page, Diego Luna. Fara meta. Estimarea mea: 450k RON.




Logan Lucky
Heist movie in universul unei curse Nascar semnat de Soderbergh. Meta-ul e tantos la 78, Daniel Craig vopsit blond intr-ul rol secundar. Feeling-ul e foarte american insa. Estimarea mea: 230k RON.


Breaking News
Romanesc. Vasluianu ca reporter cautandu-si constiinta dupa ce cameramanul lui moare in timpul unei filmari. Campania de mk a ajuns la mine - banda galbena de breaking news. Pe culoarul de romanesti mai e si Un pas in urma serafimilor, la saptamana a doua si al carui subiect (biserica) si unghi (coruptia) au atras atentia. Estimarea mea: 55k RON.

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig