vineri, 8 septembrie 2017

Box office Romania 28 august - 3 septembrie 2017


     Total: 3.84m RON 

 Variatie minima fata de saptamana trecuta.

     Top 3: 

Hitman's Bodyguard (s1) 755k RON
American Made (s2) 685k RON
Annabelle: Creation (s3) 396k RON

Hitman's vine zdravan peste asteptari. Estimasem saptamana trecuta 550k RON la debut. Si nu credeam ca va bate American Made-ul la a 2-a saptamana. Care si el a mers foarte bine. A fost deci loc suficient pentru ambele filme. Annabelle 2 inchide topul si e oficial cel mai bine vandut horror in Ro pe 2017 pana acum.

Girls Trip, cealalta premiera a saptamanii, a incasat 147k RON, mai jos decat cei 190k estimati de mine, dar am simtit corect lipsa de potential local al filmului.

     Ce se lanseaza in w-end? 

Trei titluri pe trei directii diferite, niciunul de forta. Vremea se anunta inca buna, putine motive deci ca lumea sa se inghesuie in sala de cinema.

     The Jungle Bunch
A fost un serial animat cgi pe care francezii l-au declinat acum in cinema. Pare strict de copii, e drept ca incep scolile (Goe needs a sweetner), dar eu nu-l simt. Estimarea mea: 200k RON.

   
     
     Renegades 
Un action cu o trupa speciala care descopera o comoara intr-un lac din Bosnia. Suna generic, vine cotat modest si fara un cast care sa impinga. Estimarea mea: 160k RON.

 
      
     It 
Dupa Stephen King, mi-a tot trecut pe la urechi, bine cotat si pe popular, si de catre critica. Horror-ul ca gen are limitele sale, dar chiar recentul Annabelle 2 a spart niste recorduri. E prea aproape aceasta lansare de acelasi Annabelle? Estimarea mea: 500k RON.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig