duminică, 19 noiembrie 2017

Babylon Berlin

   
     Serial produs printre altii de Tom Tykwer pentru ARD si Sky Deutschland. In Romania se vede pe HBO GO.


     1929. Berlinul colcaie. National socialisti, aristocrati, veterani de razboi, sarmani, comunisti - stalinisti si trotkisti, burghezi, muzicanti, politicieni, mafioti. O mare de personaje care se intersecteaza intr-un joc permanent de spionaj si contraspionaj in care nu mai stii, de la un punct incolo, cine cu cine si care pe care. Sechelele primului si germenii celui de-al doilea Razboi Mondial.

     Ca punct de reper - Man in the High Castle. Cu care imparte temele istorice, executia in cheie de spionaj si structura cu un personaj feminin picat dintr-o intamplare in acest joc, dar care isi dovedeste abilitatile la fiecare pas, si un personaj masculin care trebuie sa se decida de partea cui vrea sa fie pana la final. Coloana sonora, wow! Buget zdravan care ofera un look & feel asa cum trebuie produsului. Din ce in ce mai previzibil pe masura ce inaintezi cu vizionarea.


     Bun, dar musai de binge-uit. Doza unui singur episod nu e suficient de tare. Eu sunt la 12 din cele 16 episoade (2 sezoane de cate 8), dar s-a anuntat deja un viitor sezon 3.
SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig