sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Box office Romania 13-19 noiembrie 2017



     Justice League, aglomerarea de supereroi DC a lui Warner, a debutat la noi cu incasari de 2.33m RON. Ca performanta pe 2017 e numarul 5 dupa: Fast & Furious 8, POTC: Dead Men Tell No Tales, Fifty Shades Darker si Thor Ragnarok. Va intra cu siguranta in top 10 incasatori pe 2017 la noi.

     Daddy's Home 2 la a doua saptamana in cinematografe a reusit o scadere w-end on w-end de doar 17%. A strans in doua saptamani 2m RON si e peste incasarile totale ale primului fim care fusese lansat in ianuarie 2015.

     Hawaii, romanescul lui Jesus del Cero, a incasat la debut 213k RON. O suma frumusica raportat la cum s-au miscat filmele romanesti in perioada asta. Octav e pe final de circuit - la saptamana a 7-a deja - si a strans in total de 833k RON. Hawaii nu-l va bate deci. In schimb il va depasi lejer pe Un pas inaintea serafimilor care dupa 9 saptamani in cinematografe are adunati 357k RON. Pentru Aniversarea lui Chisu interesul a fost minim - in 2 saptamani de la lansare filmul a strans 13k RON.


     Lansarile acestui w-end includ: Murder on the Orient Express - o reinterpretare la Agatha Christie primita asa si asa de public si critica, Coco - un Pixar care a batut deja toate recordurile in Mexic, locul de unde se inspira, si de care toata lumea pare indragostita, Bad Moms Christmas - o continuare la Bad Moms care a mers foarte bine in Ro si Meda, o drama romaneasca cu Serban Pavlu in rolul principal.




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig