miercuri, 24 ianuarie 2018

All Star Game 2018: Rezervele





     Va sa zica Warriors au iarasi 4 jucatori in ASG. La fel ca anul trecut. Ceea ce face posibil un All Star Game de genul Warriors +1 vs. rest of the NBA.

     Nu au prins All Star-ul de anul acesta Carmelo Anthony si Paul George. Amandoi s-au mutat din Est in Vest, si-au asumat riscul asta si, pe niste performante individuale si cu echipa mai putin spectaculoase, s-au trezit p-afara.

     Pentru mine un snub inexplicabil e cel al lui CP3. Ok, omul a stat mult pe tusa accidentat, dar atunci cand a jucat, a fost top. Iar Rockets sunt pe 2 in Vest in buna masura datorita lui. Lillard e sub CP3 dupa mintea mea.

     Succesul lui Timberwolves s-a tradus in 2 locuri in ASG: unul pentru Jimmy Butler, venit tot din Est, cifre beton si liderul echipei, celalalt pentru KAT, la prima lui chemare intr-un meci al starurilor.

     Cu toata mutarile spre Vest, s-a facut loc pentru cateva premiere in Est. Victor Oladipo e la primul lui All Star, cifrele lui sunt foarte bune, saltul fata de anul trecut urias si impactul lui major intr-un sezon al Indianei de peste .500. Tot o premiera va fi si prezenta lui Bradley Beal. Kyle Lowry a prins si el rezervele si, uite asa, fundasii titulari ai lui Wizards si Raptors vor fi cu totii in acest meci.

     Pe 25 ianuarie se vor anunta echipele. Capitanii - LeBron James si Steph Curry - vor alege unul cate unul jucatorii pe care ii vor alaturi dintre titulari si rezerve.

     All Star Game 2018 se va juca pe 18 februarie.




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig