marți, 23 ianuarie 2018

NBA: Bucks fara Kidd, recordul lui Boogie


     Doua evenimente notabile in NBA in seara zilei de 22 ianuarie 2018:

     Bucks l-au concediat pe Jason Kidd 

De acord ca Bucks subperformau - au unul din cei mai buni jucatori din liga in Gianis, l-au adus si pe Bledsoe, directia lor era clara win now, doar ca in ultimele 20 de meciuri recordul era negativ - 8 victorii, 12 infrangeri. De cate ori m-am uitat la ei mi s-a parut ca nu au identitate ofensiva.


Asa ca in varianta optimista Bucks pot creste ca Fat Frumos - vezi Warriors post Mark Jackson. Dar pentru asta e nevoie de o conducere tehnica care sa inchida repede ranile provocate de plecarea lui Kidd si - mai important - sa vina cu o identitate pentru jocul lui Bucks.

In varianta pesimista insa - se pot trezi foarte repede inafara tabloului de playoff. 76ers si Pistons sunt flamande si aproape. Unde dai si unde crapa.

Feeling-ul meu e ca Bucks vor intra in playoff, dar nu mai sus de locul 6. La vara va timpul pentru o reasezare temeinica a echipei.

     Boogie cu un record special

Din 1968, de pe vremea lui Wilt Chamberlain, nu s-a mai intamplat ca un jucator sa inscrie 40 de puncte, sa faca 20 de recuperari si sa dea 10 pase decisive intr-un meci din NBA.

Ok, a fost un double overtime win al celor de la Pelicans, dar performanta lui DeMarcus Cousins, wooow! 51 de minute jucate, 44 de puncte, 24 de recuperari, 10 assist-uri, 4 steal-uri, 1 block. Nici nu vreau sa stiu ce a fost la gura lui Boogie dupa.

Si inca ceva - daca Boogie + AD functioneaza in New Orleans - inseamna ca bigs are back in the NBA? Just sayin'...





SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig