vineri, 2 februarie 2018

Abonament anual la Grand Cinema


     Orange Wednesday a fost unul din motoarele de crestere ale consumului general de cinema in Romania. Spoturile destepte si salile pline, ce amintiri - si placute, si neplacute!
   
     Cinematografele au trecut insa, de ceva vreme, in faza in care isi construiesc singure ofertele de fidelizare. Cinema City a avut veri la rand o campanie de marketing in care razuiai pentru premii (inclusiv alte bilete la film), la Elvire Popesco se cumpara pachete de cate 5 intrari, cu a 5-a intrare moca. Ultima oara cand am trecut pe la Cinema Pro avea tot felul de zile cu tot felul de oferte. Si tot asa - fiecare cinematograf cu publicul sau, cu interesele si ideile sale de mk.

     Am gasit ieri pe facebook anuntul despre un nou tip de oferta - o premiera pe piata noastra cred. Grand Cinema vine cu un abonament anual - zis unlimited - in singurul lor cinematograf, cel din Baneasa. Oferta la momentul acesta suna asa: cu 588 ron ai voie sa intri 1 an de zile la cate filme vrei (limitele sunt de bun simt - nu de doua ori acelasi film in aceeasi zi, nu mai mult de 5 filme pe zi, oferta nu e valabila pentru salile lor ultra premium). Asta inseamna un cost mediu de 49 ron pe luna. De altfel oferta asa e vanduta - 49 ron/pe luna sa vezi cate filme vrei.


     Pentru cei care ies des la film si au domiciliul in nordul orasului suna foarte bine. De la doua filme vazute pe luna in sus, iesi pe plus. Unui movie addict oferta ii suna de-a dreptul irezistibil. Cinemagia listeaza 182 de premiere in Romania in 2017. Sigur, nu e realist, dar sa presupunem ca toate intra in Grand Cinema si ca mergi sa le vezi pe toate. Matematic ai vedea un film cu 3.23 ron :) Chiar si intr-un calcul temperat si realist - un film pe saptamana, 52 de filme pe an - tot ajungi sa faci o economie serioasa. Intr-un astfel de scenariu biletul ar costa... 11.30 ron.

     Sunt movie addict, dar nu locuiesc in nordul orasului, asa ca pentru mine oferta nu e valabila. Nu face sens sa pierd o ora si la dus, o ora si la intors pentru ca sa vad un film. Dar sper ca modelul va fi replicat de alti jucatori din piata. Nu vreau popcorn, nu vreau sa vin cu prietenii, nu vreau sa strang tichete. Vreau doar sa vad filme.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig