luni, 19 februarie 2018

All Star Game 2018

     S-a intamplat la Staples Center, Los Angeles si a aratat foarte bine. Si ca show, si ca baschet.

     Rising Stars - World v US 

     Vineri noapte s-a jucat meciul stelelor in devenire. Echipa lumii a avut parte de un trio de la Sixers. Embiid (a jucat doar 8 minute pentru ca sa fie apt pentru meciul All Stars de duminica) e camerunez la origine, Saric e croat, iar Simmons este... australian! (chestie de care n-aveam habar). Meci relaxat, fara aparare, spre final devenit concurs de dunkuri, scor astronomic. Echipa lumii a castigat confortabil - 155 la 124 - si a dat MVP-ul meciului in persoana lui Bogdan Bogdanovic. Sarbul - aflat la primul sezon in NBA cu Sacramento Kings - a prins o seara hot de la distanta (7 din 13 din spatele liniei de 3 puncte) si a avut cifre bune si in rest: 26 puncte, 4 recuperari, 6 assist-uri, 1 interceptie.


   
     Sambata in Skills Challenge, dupa KAT si Porzingis, ultimii doi castigatori dati de tabara bigs, a venit vremea pentru revansa fundasilor. Sub forma neasteptata a lui Spencer Dinwiddie, castigator in finala in fata lui Markanen.

     

      Concursul de trei puncte a fost o finala faina cu Klay Thompson ratand la mustata in fata lui Devin Booker. Jucatorul lui Phoenix Suns a stabilit un nou record - 28 din 34 posibile - si a plecat acasa cu trofeul.


   
     Rege al slam dunk-urilor a fost incoronat rookie-ul Donovan Mitchell. In runda finala el s-a duelat cu Larry Nance jr., al carui tata castigase acelasi concurs in 1984. 


  
     Team LeBron v Team Steph

     Duminica, in meciul greilor, shooterii lui Steph au mers in fata vreme de trei sferturi si jumatate, dar LeBron s-a tinut de promisiune. Echipa lui a stat aproape, iar in ultimele 7 minute s-a aparat ca lumea. A fost tensiune in teren, finalul a fost strans si disputat, inclusiv cu o decizie luata dupa proba video. Cu 2 minute inainte de final LBJ a inscris o aruncare de 3 si scorul era egal. 144 la 144. S-a terminat 148 la 145 cu Steph prins intr-o menghina de LeBron si KD.

     MVP al All Star Game-ului, pentru a doua oara in cariera, LeBron James: 29 de puncte, 10 rebounds, 8 assists. Are 33 de ani si indiferent ce se va intampla la vara, el este Regele.




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig