joi, 12 aprilie 2018

Box office Romania: 2-8 aprilie 2018


     Total: 2.59m RON 

vs. saptamana trecuta: -50% (5.22m RON)
vs. aceeasi saptamana a anului trecut: -30% (3.6m RON)

Pastele a picat o saptamana mai devreme anul acesta. Box office-ul din saptamana Pastelui de anul trecut a fost 2.5m RON. Suntem deci la dunga cu anul precedent.

     Top 3: 

Peter Rabbit (S2) 594k RON
Ready Player One (S2) 576k RON
Tomb Rider (S4) 294k RON

Incasarile au intrat la apa, dar ordinea s-a pastrat. Iepurasul bate aventura virtuala lui Spielberg. Vikander as Tomb Rider, pe care am mers s-o vad si eu, sta pe podium.

Singura premiera din saptamana: 

Maya the Bee: Honey Games 74k RON

Ce se lanseaza in w-end? 

Incasarile vor avea un mic rebound, dar vremea calduta si nicio lansare de forta nu vor ridica totalul spectaculos:

Romania neimblanzita. Docmentar romanesc despre frumusetile naturale pe care (inca) le avem. Am simtit ceva promovare. Narat de Victor Rebengiuc. Ar fi fost mult mai inspirata o lansare fix inaintea unei saptamani altfel din scoli. Din ce am vazut & inteles s-ar fi potrivit manusa intr-un asemenea context.


A Quiet Place. Horror pe tacutelea, a facut valva mare in State unde a incasat grozav. Horror-ul a avut un 2017 foarte banos si afara, si la noi. Vedem daca trendul se mentine si cum debuteaza la noi. Asteptarea mea e ca va fi sus.

Rampage. The Rock intr-un action ctrl-c/ctrl-v. King Kong, Planet of the Apes, Kong: Skull Island. Sa (re)folosesti inca din trailer elicopterul, San Andreas like... asta se numeste sa faci film pe banda rulanta cu buget mare. Dar romanilor le place The Rock...

Loving Vincent. Animatie care imita pictura in ulei nominalizata la Oscar despre ultimele zile din viata lui vG. Nisat.

Blockers. R-rated comedy cu niste parinti, printre care si John Cena, determinati sa nu-si lase fetele sa-si piarda virginitatea in noaptea balului de absolvire. Atat de lipsit de originalitate incat doare.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig