joi, 5 aprilie 2018

Tomb Rider


     Zi din timpul saptamanii. Ora 12:00, adicatelea matineu pentru cinema. Singur in sala. Dupa ce s-a spart conducta de trailere cu supereroi, pare ca numai asta urmeaza pe ecrane, vad si eu cu ochii mei reboot-ul la Tomb Rider.


     Alicia Vikander e ceea ce numesc americanii girl next door.  Si nu una oarecare, ci the one. E frumoasa, fara sa fie inabordabila. Pare desteapta, dar fara sa devina intimidanta. Are inca ceva din aerul fericit al unei copilarii care nu se mai termina. Si cu care aventura (ca gen cinematografic) se potriveste manusa. In plus, e o actrita buna care nu s-a dat inca prea mult in barci de blockbustere asa ca face din Lara Croft-ul ei un personaj carismatic si de care mi-a fost usor sa ma atasez. Pana aici toate bune si frumoase - actrita si setarea personajului mi s-au parut grozave.


     Origin story-ul, insa, are o buba mare de tot. E lipsit de orice urma de creativitate si nu ofera nicio surpriza. E mai palpitant un escape room oarecare decat ce-am vazut in Tomb Rider. Nu poti sa pui pe hartie o colectie de platitudini si neverosimilitati si sa-ti zici "lasa ca avem buget mare si o sa arate spectaculos". Pentru ca spectaculosul se traieste atunci cand povestea e la acelasi nivel.

   


 


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig