marți, 8 mai 2018

Box office Romania: 30 aprilie - 6 mai 2018


     Total: 5.3m RON 
vs. saptamana trecuta: +6% (5.0m RON)
vs. saptamana echivalenta a anului trecut: +6% (5.0m RON)

Noul Avengers trage iarasi in sus cifrele saptamanii.

     Top 3: 

Avengers: Infinity War (S2) 3.5m RON
I Feel Pretty (S1) 314k RON
Blockers (S4) 272k RON

     Peste 65% din incasarile saptamanii sunt ale lui Avengers: Infinity War. Restul cifrelor sunt jos. I Feel Pretty, la debut, e pe locul 2. Blockers la a 4-a saptamana in cinematografe ramane pe podium - asta spune ceva despre cat de putin apetisante pentru public au fost premierele din ultimele saptamani. De notat si ca avem 2 comedii in top 3-ul saptamanii.

     Truth or Dare, cealalta premiera a saptamanii, a debutat cu 168k RON si a terminat saptamana pe locul 7.

     Ce lansari vin in w-end?

Overboard. Oldie, but goldie remake cu Anna Faris pe post de Goldie Hawn. Nici critica (meta la 45), nici publicul (4.9 pe imdb) n-au fost impresionati, dar trailerul are un potential comercial pentru Ro. Dezavantajul e ca zona de comedie e aglomerata in perioada asta.

Dans la brume. Frantuzesc cu Romain Duris si Olga Kurylenko intr-un Paris invaluit de o ceata misterioasa... sau ucigasa, nu-mi e foarte clara chestia asta. Nu-i dau mari sanse - il trag in jos prea multe.

Revenge. O poveste cu putine vorbe si mult sange, despre o gagica care ii calca pe cap pe unii care si-o merita. Critica impresionata (meta 80) de vizual si abordarea in cheie feminista, putine voturi (sub 1000) ale publicului pe imdb. N-o sa faca mare lucru la noi, dar eu vreau sa-l vad.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig