duminică, 27 mai 2018

NBA Playoff 2018: Double Game 7 in finalele de conferinte


     In Finala Estului Celtics si Cavs au castigat fiecare meciurile de acasa. Au fost multe victorii la diferenta mare de scor. Dupa ce Boston a castigat primele doua meciuri, iar Cavs au aratat ca-n seria cu Pacers, nu ca-n cea cu Raptors - adicatelea nimeni inafara lui LeBron nu a iesit la rampa, multi credeau socotelile inchise. Dar Cavs acasa arata altfel si s-a facut numaidecat 2-2. Intorsi la TD Garden si cu un LeBron in zi slaba, Celtics au preluat iarasi controlul in serie - 3-2, doar ca se vada egalati la 3 dupa un meci in care LeBron a fost magistral. In ultimele 2 minute a inscris 2 back to back 3s si inca 2 puncte pe o patrudere cu fault. In total 46 de puncte inscrise pentru a-si impinge echipa intr-un game 7.


   
     Am crezut in Cavs in 6. Nu cred insa in Cavs in 7. Nu cred ca LBJ poate sa rapuna singur o echipa cum e Celtics acum, flamanda si increzatoare, intr-un templu al baschetului ca TD Garden si fara mari sperante de ajutor. Kevin Love va lipsi cu totul, iar shooterii JR si Korver - oamenii cu experienta - nu au legat meciuri consecutive bune. Am scris la inceputul sezonului, chiar aici, ca Boston va fi reprezentanta Estului in finala NBA, dar calculasem ca Celtics ii vor avea in teren pe Kyrie si Hayward. Daca reusesc fara ei... Boston va domina Estul in anii ce vin.

     In Finala Vestului Warriors s-au trezit intr-o win or die situation. Incepusera foarte bine, castigand meciul de deschidere in serie in Houston, dar au pierdut la randul lor acasa si, pentru prima oara in multi ani, au pierdut meciuri consecutive in playoff. Uitandu-ma la ei mi se pare ca nu mai joaca ce jucau in anii trecuti. Prea mult iso pentru Durant, prea putin ball movement. Sigur, unele lucruri sunt inca in ADN-ul lor - Steph si Klay trag de 3, vezi Klay cu 9 aruncari de la distanta in meciul 6, Draymond e o bestie in defensiva, dar daca CP3 nu se accidenta (bad karma is bad karma, baby!) nu stiu daca Steve Kerr avea pe unde sa scoata camasa. E drept ca Warriors vor juca afara game 7-ul, dar dupa mintea mea sunt favoriti.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig