joi, 12 iulie 2018

Box office Romania: 2-8 iulie 2018


     Total: 3.4m RON 

vs. saptamana trecuta: -13% (3.9m RON)
vs. saptamana echivalenta a anului trecut: -28% (4.8m RON)

Trendul scaderilor continua.

     Top 3: 

Ant-Man and the Wasp (S1) 931k RON
Ocean's 8 (S3) 430k RON
Jurassic Park: Fallen Kingdom (S5) 418k RON

Doi pasi de furnica i-au lipsit noului Ant-Man sa fie milionar la debut. Ocean-ul feminin e pe 2, dar incasarile au luat-o zdravan la vale. Nici la saptamana cu nr.5 dinozaurii nu se dau scosi de pe podium. 

     Alte lansari: 

Tag 363k RON

     Ce vine in w-end in cinematografe? 

Inghesuiala mare de lansari. Dar si caldura mare, concedii si vacante si finalele de la Campionatul Mondial. Apropo de acest eveniment, inteleg ca si in alte piete s-a resimtit puternic. Am citit de Germania (-17% y.o.y), asta in conditiile in care Germania a iesit din grupe, si de Anglia (parca -30% y.o.y), cu englezii iesind in semifinale.

Budapest Noir. Unguresc, se va vedea mai ales in secuime.
Hotel Transylvania 3. Primele doua filme din serie s-au lansat in octombrie. Primul, in 2012 incasa 603k RON pe lansare, al doilea, in 2015, incasa 1.5m RON pe lansare. Oamenii n-au iesit dezamagiti nici de la al doilea film. Asa ca, in ciuda unei lansari in miez de vara, ar trebui sa sara de milion la debut.


Procesul. Docu romanesc semnat Claudiu Mitcu.
Skyscraper. Die Hard scenario cu Dwayne The Rock cu o proteza in loc de un picior pe post de salvator si o cladire de 240 de etaje din China pe post de loc de harjoneala. Cred ca va prinde locul 3 la lansare dupa Hotel Transylvania si Ant & Wasp.
The Place. De Paolo Genovese.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig