vineri, 13 iulie 2018

Conte (finally) out, Sarri (almost) in


     Sunt atatea paranteze in titlu pentru cu Abramovici e o chitra. A sperat ca scapa de Conte fara sa dea un ban. Bine, 9 milioane - nici nu am retinut daca de lire sau dolari - nu e vreun mizilic. Si pentru ca sa-l ia pe Sarri trebuie sa achite o clauza. Si p-aia se gandeste cum s-o ocoleasca. Dar toata lumea e convinsa ca e o chestiune de zile, poate ore.

     Deci pleaca Conte. Nicio surpriza. E ca un ultim episod de serial care merge de ceva vreme in bucla. Italianul de 48 de ani a adus o energie si si-a motivat jucatorii ca nimeni altul. Presa l-a iubit. In primii doi ani a adus trofee pentru londonezi - un titlu nesperat si o cupa. Dar s-a ars repede, la intensitatea aia nu rezista nimeni. Relatiile cu toata lumea au luat-o la vale. A fost teapa cu Diego Costa si sms-ul, asta a costat clubul bani multi. Apoi intaririle insuficiente si acuzele cu privire la cine e responsabil pentru subtirimea lotului si transferuri in general. Conte a inceput sa vorbeasca mult prea mult despre dorul de familie si casa. Au urmat conflictele cu jucatori importanti. Conte a fost categoric - David Luiz a stat pe bara jumatate de sezon. Chelsea spera sa-l convinga pe Hazard sa ramana, desi dupa mutarea lui CR7 s-a eliberat un loc la Real Madrid. Dar n-o putea face cu Conte. Prea defensiv ca antrenor si prea harsait in conflicte.     


     Enter the picture: Maurizio Sarri. Napoletanul de 59 de ani ar schimba mindset-ul echipei. Ii plac posesia si atacul. Napoli e o echipa spectacol. Chelsea s-ar rasuci pe calcaie si ar lua-o in directia opusa celei praticate in anii recenti. Sub Mourinho si Conte se statea la cutie si se musca pe contraatac. Chelsea ar deveni o echipa de privit.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig