vineri, 9 noiembrie 2018

Box office Romania: 29 octombrie - 4 noiembrie 2018


     Total: 6.1m RON
fata de saptamana trecuta: +16% (5.3m RON)
fata de anul trecut: -2% (6.2m RON)

     Top 3:

Bohemian Rapsody (S1) 1.2m RON
Smallfoot (S2)  796k RON
Venom (S5)  716k RON

Curiozitatea mea fata de cum va performa la box office biopicul Mercury a fost satisfacuta: e un hit (si in Romania). De fapt se aseaza, dupa o vara in care horrorul a batut niste recorduri locale, o toamna in care filmele cu brand bun, mai destepte si mai cu feeling, incaseaza zdravan. A Star is Born nu e pe podium, dar a trecut de 2m RON - deloc de neglijat. Bohemian Rapsody e lider si milionar si word of mouth-ul e foarte bun. Si pentru Morometii 2 exista un interes masiv, ploua cu avanpremiere.Cu siguranta va fi cel mai bun incasator local.

Venom a trecut de 9m RON si pana la Avengers nu mai are mult, vreo 800k RON. Probabil va deveni cel mai de succes film in Romania in 2019.

     Ce se lanseaza in w-end?

     Nu-mi aduc aminte sa fi vazut niciodata asa o inghesuiala de premiere... Si pe miercuri si joi intra si avanpremierele saptamanii urmatoare. Haos. Pe culoarul animatiilor intra doua premiere - Elliot the Littlest Reindeer si Up and Away. Pe The Guilty l-am vazut la TIFF, e foarte bun, mai multe am scris aici. Vin si un indian - Thugs of Hindostan si un romanesc - Alice T. Ambele vor avea mai putina expunere. Mai mult interes e asteptat pentru The Girl in the Spider's Web - pentru cei carora le e dor de Lisbeth Salander si, pe principiul nicio saptamana fara horror, pentru Overlord - un film cu actiunea setata in WW2.

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig