sâmbătă, 3 noiembrie 2018

Octombrie 2018 in EPL


     City si Liverpool merg bara la bara 

     Meciul direct de pe Anfield a fost o remiza alba deci cam trista. In rest fiecare din cele doua favorite la titlu a castigat tot ce era de castigat. City a luat viteza cu revenirile lui Mendy si KDB si s-a impus intr-un meci de top 4, in deplasare, la Spurs. In UCL City a luat 6 puncte din tot atatea posibile si s-a asezat in fruntea grupei F.
     Liverpool a scartait un pic. A batut greu (1-0) la Huddersfield si a pierdut la Napoli in UCL. Dar cormoranii s-au redresat la timp. Raman la egalitate de puncte cu City si pe primul loc in grupa C, iar Salah si Mane sunt intr-o revenire de forma evidenta.
     De cele doua sta aproape Chelsea. Sarri sta la panda. Nu simte presiune, dar cum ar fi daca...



     Arsenal up, Tottenham down 

     Dupa un inceput complet ratat, dar si cu un program foarte greu, Arsenal s-a indreptat frumos, iar Auba a ajuns golgheterul ligii cu 7 reusite. Cand toata lumea incepuse sa ii vorbeasca de bine, tunarii au dat cu mucii in fasole - 2-2 cu Palace. Si urmeaza in noiembrie Liverpool acasa si Bournemouth afara.
     Harry Kane a avut cateva etape blank, plus infrangerea cu City asa ca Spurs au luat-o in jos. Iar din UCL sunt ca si iesiti. Au un singur punct dupa 3 runde. Asa se intampla cand iti pica adversare Barca si Inter...


   
     Surpriza Bournemouth si telenovela United

     Wolves a lasat locul lui Bournemouth la categoria surprizelor. Cu un program la indemana si cu un trident ofensiv in vana, trupa lui Eddie Howe (despre care s-a zvonit intens ca e in vizorul marilor cluburi) isi poate pune clasamentul in rama. Ryan Fraser, cu 5 assisturi, e cel mai bun pasator.
     De partea cealalta United ramane un club mai agitat decat de succes. Mourinho a scapat de o suspendare, s-a impacat cu Pogba, vedem daca de forma sau nu, i-au sarit in ajutor nume mari - nu jucatorii conduc clubul, ci managerul! Corect, dar ce te faci cu un manager care nu-si asuma vreo responsabilitate pentru esecuri, care nu reuseste sa-si motiveze echipa si care traieste tactic in trecut...



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig