vineri, 2 noiembrie 2018

Octombrie 2018 in NBA


     Cateva meciuri stranse deja in dreptul fiecarei echipe si deja cateva performante si contraperformante notabile.

     In Est Celtics au pornit mai greu, dar Uncle Drew si-a pus costumul de salvator. Cata vreme sunt sanatosi, Brad Stevens va gasi solutiile corecte, n-am nicio indoiala. Anul trecut aveau aceeasi linie de clasament - 5 victorii si 2 infrangeri. E drept ca atunci era suficient pentru sefia Estului, acum Celtics sunt pe 3.
     Au pornit lansat Bucks, 7-0 e un start grozav. Recupereaza cel mai bine din Liga, Greek Freak a facut un triple double atunci cand a contat - cu 76ers, iar bookmakerii le-au reconsiderat sansele la titu - de la 1 la 100 la 1 la 35. Raptors sunt si ei pe val. Pentru fanii din nord vestea buna sunt cifrele excelente ale lui Kawhi: 27.3 puncte (fg% 50.4!), 7.8 recuperari, 3.2 assist-uri. Dupa 1 an de pauza, se misca ca un MVP. Daca Toronto il convinge sa semneze si un contract, atunci a dat lovitura.
Singura echipa pe care o asteptam in primele 4 si care nu e acolo e Philadelphia. Ce-i drept Sixers au pierdut 3 meciuri fix cu Bucks, Raptors si Celtics... iar pe cifre nu arata deloc rau cu un Fultz care a inceput sa miste si el.
Dezamagirea in Est sunt Wizards. John Wall si compania sunt branza buna... Nu cred insa ca nu vor prinde playoff-ul. Nu cred ca Hornets au sanse long term.



     In Vest Warriors sunt deja on top. Nicio surpriza aici. Surpriza e ca Rockets au o linie de clasament dezastru - 1 victorie si 5 infrangeri. Si 4 din cele 5 infrangeri le-au trait pe teren propriu. D'Antoni zice ca si-au pierdut vana. Harden a avut o accidentare usoara, Melo in loc de Ariza inseamna pa-pa! aparare.
     Lipseste din playoff picture la momentul asta si Los Angeles Lakers. LeBron si tovarasii sai au 3 victorii si 5 infrangeri si intr-un Vest ultracompetitiv viitorul nu suna bine deloc. Sigur ca Sacramento Kings sau Memphis Grizzlies nu vor fi echipe de +.500, dar Lakers au mult de tras ca sa fie ei insisi o echipa cu mai multe victorii decat infrangeri.
     Nuggets cu Joker si Blazers cu Lillard in full speed  ruleaza peste asteptari, iar Pop face ce stie mai bine cu Spurs - castiga.
     Jimmy Butler ramane subiectul unei telenovele despre care n-am scris niciun cuvant pana acum pentru ca pare inca departe de a se fi incheiat. Cert e ca in teren ex-taurul arata cat se poate de fioros, asa ca pana la urma isi va gasi o casa noua.



SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig