sâmbătă, 1 decembrie 2018

A doua jumatate de noiembrie 2018 in NBA


      Hai sa trecem in revista talk of the town inainte sa ne uitam pe clasament: Wizards trebuie sa umble la roster pentru ca lucrurile (tot) nu merg, pleaca Wall sau pleaca Beal - aceasta e intrebarea? Noah e aproape de a semna pe un an cu Grizzlies, Durant cu un statement puternic - 3 meciuri consecutive de 40+ puncte. Rockets nu l-au reactivat pe Melo, Oladipo e pe bara pe o perioada nedefinita cu o problema la genunchi, Fultz ia o pauza, tot din motive medicale, dar in cazul lui s-ar putea sa fie una definitiva. Doncic a cam arestat deja ROY-ul si impinge Dallas-ul acolo unde nu mi l-as fi imaginat - spre playoff.

     Estul 

     Toronto Raptors in full control. Si-au exorcizat si niste demoni cu o victorie in OT cu Warriors. Bucks si Sixers in urmarire. Butler a prins deja niste game winners, toata lumea hiperventileaza de cat de bine se intelege cu Embiid si Simmons. Pistons sunt o surpriza in forma continuata, Pacers fara Oladipo subperformeaza. Celtics par sa fi depasit o perioada dificila. Primele 7 din acest moment cred ca vor si prinde playoff-ul. Pentru locul 8, ultimul, va fi bataie mare. Hornets si Magic sunt inca deasupra mai bine cotatelor Heat si Wizards. Dar mai e mult pana departe. Banii mei raman pe Heat.



     Vestul 

     Mai agitat si mai compact, mai imprevizibil si mai interesant. Doc Rivers si Clippers nu sunt un foc de paie. La final de noiembrie conduc. Da, Harris e hot rau (66% fg) si nu va fi asa mereu, dar i-am vazut jucand si sunt energetici, artagosi si infometati. Nu exista staruri, doar o echipa care trage la fiecare faza. Nuggets au avut o cadere, acum iarasi au legat o serie de victorii. Raman o echipa de la care nu stii ce sa astepti. Blazers si Grizzlies s-au racit un pic, dar arata de playoff. Kings insa sunt deja pa. In peisajul de playoff au intrat Lakers. LeBron a tras tare, dar treburile nu sunt tocmai roz. Magic, un jucator obisnuit cu triple double-urile, a spus-o direct: nu vrem un nou Cleveland, avem shooteri si avem playmakeri, nu vrem ca LBJ sa conduca ofensiva. Iar cu Rockets, Pelicans si Spurs inafara tabloului se anunta o bataie serioasa pentru ultimele locuri de playoff din Vest.




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig