sâmbătă, 1 decembrie 2018

Noiembrie 2018 in EPL


     Marsul lui City... 

     ...a inceput din octombrie si a continuat in noiembrie. Decapitarea Sfintilor cu 6-1, victoria fara emotii in derby-ul orasului, 3-1 cu United, si o bataie zdravana administrata Ciocanarilor, 4-0 in deplasare. Mendy reaccidentat si operat, dar foarte jovial - tweetuia ca genunchiul neoperat a fost gelos pe cel operat. KDB inca nerecuperat, Jesus neconvingator, dar Kun, Sterling si Sane in forma. No (more) comment.


     Liverpool pierde teren, dar se agata

     Mai intai a fost egalul cu Arsenal. Un meci foarte disputat dupa care lumea a spus ca Arsenal s-a ridicat la nivelul lui Liverpool. Eu as zice ca Liverpool a coborat la nivelul lui Arsenal. Totusi revenirea de forma a lui Salah a ajutat. A dat primul gol cu Fulham si apoi primul gol cu Watford, inclinand decisiv balanta in favoarea cormoranilor. In UCL, dupa debutul excelent, Liverpool risca sa nu se vada in primavara europeana. Are nevoie sa castige la Napoli la 2 goluri diferenta. Good luck with that! Oricum, UCL-ul ii va consuma lui Klopp si alor sai o mare parte din energia mentala din perioada urmatoare.

     Revenirea lui Spurs, caderea lui Chelsea 

      Chelsea a batut-o pe Palace, dar apoi s-a blocat: remiza alba cu Everton si prima infrangere din sezon - 3-1 cu Spurs. Care Spurs au repurtat alte doua victorii in noiembrie, in deplasarile de la Palace si Wolves. Si uite asa Spurs au prins podiumul, iar pe Chelsea au prins-o din urma tunarii.


     United nu mai este o echipa de top 4 

     Pana sa gaseasca un inlocuitor pentru Mou si pe masura lui fireste, diavolii rosii au ajuns sa nu mai conteze. Se zbat sa fie varful unor echipe de pluton si se bucura cand castiga, greu, o deplasare ca cea de la Bournemouth. Care, apropo, ramane surpriza sezonului pana acum.

     Urmeaza luna decembrie, cea mai faina pentru iubitorii de Premier League.




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig