vineri, 18 ianuarie 2019

Eat pasta, run fasta


     Acesta este unul din mesajele lasate de cei care au trecut pe la seminariile de paste cu Chef Victor Nemes. Fiindca am trecut si eu pe acolo, l-am adaugat si pe al meu: Say... pasta! 


     Cum a fost? Atmosfera relaxata cu vin alb, oameni ok si cateva lectii numai bune pentru mine. De exemplu am gasit surprinzator de usor de pregatit aluatul. Cu un pic de exercitiu cred ca si modelatul poate deveni floare la ureche. Mai departe urmeaza ingredientele, iar aici adevarul e ca n-are rost sa-mi fac iluzii. Frigiderul nu e nici asa mare, nici atat de bine aprovizionat. Iar cu timpul... aratati-mi pe cineva care poate sa stea 3 ore sa se fiarba o carne de vita? Asa ca va fi mereu vorba despre ce gasesc la indemana, nu despre o reteta anume.



     Si aproape orice poate fi salvat de ulei de masline, sare si piper.


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig