luni, 4 februarie 2019

NBA: 2019 All Star Game


     Dupa Super Bowl si pana-n Oscaruri - America stie sa-si planifice bine weekend-urile cu evenimente majore - o sa se intample All Star Game-ul. Anul acesta in Charlotte si al doilea an in care se joaca in sistem pick up. Cum LeBron s-a mutat in Los Angeles, in Est dupa votul popular plus cele ale media si antrenori si jucatori, capitan a fost ales Giannis Antetokounmpo sau pe scurt Greek Freek.


     Pana sa aflam ce vor alege capitanii - LBJ are prima alegere si lumea se intreaba daca va merge, la fel ca anul trecut, cu Durant sau daca, dupa telefonul cu pareri de rau al lui Kyrie, isi va alege fostul coechiper ca prima alegere si pana sa vedem daca Westbrook cu Embiid vor fi coechipieri asa cum planuieste Greek Freek ca sa-i impace... - ar mai fi cateva lucruri de spus:

Unu, ca Doncic, un rookie, a ramas p-afara, desi votul popular a fost urias in favoarea sa. E un snub cat China dupa mintea mea. Tot respectul pentru alde Aldridge sau chiar Klay Thompson, dar slovenul merita mai mult. Ok, Dallas Mavericks nu e intr-o pozitie de playoff, dar Doncic e un fenomen, are niste cifre excelente si publicul chiar il vroia acolo. Ok, va fi in echipa restului lumii, va concura  -se aude - si la concursul de skills, dar... tot putin mi se pare.

Doi, ca fratii Curry se vor infrunta in concursul de 3. Deci Steph si Seth. Steph l-a mai castigat in 2015. Daca reuseste sa castige iar, el va intra intr-un club select din care mai fac parte printre altii Bird, Hornacek si Peja Stojakovic. Acelasi lucru il viseaza si Dirk Nowitzki - cel care a castigat concursul in... 2006. Neamtul a primit si un soi de wildcard alaturi de Dwayne Wade si amandoi veteranii aflati la ultimul an in baschetul din NBA vor fi parte din All Star Game. Banii mei in concursul de 3 vor fi insa pusi pe Buddy Hield - un shooter pur sange de la Sacramento Kings care va fi motivat sa arate ce si cat poate.

Trei, ca n-am mari asteptari de la concursul de dunkuri de anul asta. Dennis Smith jr. suna bine, e un jucator mic de statura dupa standardele Ligii, dar are explozie. E si genul show off. Bridges si Diallo sunt celelalte nume vehiculate pana acum. Cam putin...


SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig