vineri, 29 martie 2019

NBA: 2 saptamani pana la playoff-ul 2019


     In Est primele 5 sunt cam stabilite. Chiar daca Celtics si Pacers vor face rocada - eu tot astept sa se intample asta, tot intre ele se vor intalni in playoff. Singura necunoscuta ramasa este cine va avea homecourt advantage.



Pentru ultimele 3 pozitii e o lupta in 4. Pe Hornets ii exclud, desi matematic nu le-ar fi imposibil, pentru ca totusi 2 meciuri diferenta cu 6-7 ramase de jucat mi se pare mult de recuperat. Raman deci Pistons, Nets, Heat si Magic. Pentru Pistons care l-au adus pe Blake Griffin ar fi tragic sa nu prinda playoff. Nets au fost uneori sclipitori pe teren, as zice ca nu merita sa plece devreme in vacanta.



     Oricum ar fi nu cred in nicio surpriza in runda 1 din playoff in Est. Bucks si Celtics, respectiv Raptors si Sixers isi vor disputa locurile pentru finala Estului. 

     In Vest se stiu cele 8 care intra in playoff. Kings au avut un sezon grozav, i-am urmarit pe Fox, Hield si Bagley jr. 3 mai mult decat orice echipa, cam cum ma uitam la Utah Jazz anul trecut, dar sunt prea departe de ultimul loc de playoff. Ceea ce nu se stie in Vest e ordinea echipelor intrate in playoff. Nuggets inca dau tarcoale liderului Warriors. Pentru Denver pozitia intai valoreaza ceva, pentru Warriors mai putin. Blazers au ramas fara Nurkic, iar Rockets ii au in bataia pustii. O rocada pare iarasi posibila. Iar intre pozitiile 5 si 8 e posibil orice - Jazz, Clippers, Thunder si Spurs sunt inghesuite intr-o diferenta de 1.5 victorii. Intr-o seara in care Thunder n-a jucat, iar adversarele ei au facut-o si au pierdut, George si Westbrook au trecut de pe locul 8 pe locul 5.


     Predictiile pentru playoff se amana. Ce zic e ca Warriors vor trece de orice adversar le pica in prima runda, iar echipa care pica cu Blazers in prima runda are sanse mari sa treaca de ei.

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Becerescu.ro. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig